Expekt * .com har sat odds på de spændende VM playoff-kampe i weekenden, og på forhånd er der udsigt til flere jævnbyrdige opgør.

Det vil måske overraske mange, at Norge-Tjekkiet af bookmakerne fra Expekt * .com er sat til at være helt åben kamp med jævnbyrdige odds på hjemme- og udesejr. Om der er tale om en undervurdering af tjekkerne eller en overvurdering af nordmændene er et godt spørgsmål, men Norge er som bekendt et hold, der er svært at score imod.
Også Schweiz-Tyrkiet spås til at blive en tæt affære, med en lille favoritværdighed til schweizerne. Uafgjort er bestemt også en mulighed i denne kamp, hvilket fra et dansk perspektiv (med vores egne to kampe mod tyrkerne in mente) bestemt ikke kan udelukkes.

Den mest oplagte favorit er ifølge Expekt * .com Spanien i kamp mod undertippede Slovakiet. Det vil ganske enkelt være en sensation, hvis Spanien skulle snuble mod Slovakkerne, og odds på spansk hjemmesejr er da også blot på 1.33 i skrivende stund.

I de øvrige playoff-kampe er Trinidad/Tobago og Uruguay klare favoritter hjemme mod hhv. Bahrain og Australien.
”I de europæiske kampe er de tre seedede hold Tjekkiet, Tyrkiet og Spanien naturligvis samlet set favoritter til at gå videre”, udtaler Claus Rademacher, talsmand for Expekt * .com i Danmark. ”Men denne type kampe er jo nærmest som pokalkampe, og de har tidligere budt på pæne overraskelser, bl.a. i 2003, da Letland samlet slog Tyrkiet i kvalifikationen til EM i Portugal”, slutter Claus Rademacher.