Søndag aften ligger gaderne øde i Danmark. På Estadio do Dragão i Porto møder det danske landshold en af de absolutte EM-favoritter Tjekkiet i kvartfinalen.

Tjekkiet har hidtil imponeret i turneringen, hvor de blandt andet i kampen mod Holland var i stand til at vinde med 3-2, efter at have været bagud med 0-2 efter kun 18 minutter. Tjekkiet fremstår som klar favorit i kampen mod Danmark. Dog har Danmark også spillet et fornemt EM, så helt udelukke en dansk sejr kan man ikke.

Sportingbet giver odds 2,00 på Tjekkiet. Satser man på en 2-0 sejr til Tjekkiet med Pavel Nedved som 1. målscorer giver Sportingbet odds 51,00. 3-0 til Tjekkiet også med Nedved som kampens første målscorer giver hele 126 gange pengene igen.

Tror man på dansk sejr, giver Sportingbet odds 3,75. Sammenlignet giver Dansk Tipstjeneste kun odds 3,00 på samme væddemål. En 2-0 sejr til Danmark med Jon Dahl Tomasson som 1. målscorer giver odds 67, mens Sportingbet betaler hele 141 gange pengene igen på en dansk 2-0 sejr med Jesper Grønkjær som 1. målscorer.

Af andre attraktive væddemål kan nævnes, at Sportingbet giver odds 7,50 for en sejr til Tjekkiet med mindst 3 mål - eller modsat odds 9,00 på en sejr til Danmark med mindst 2.

Afhængig af hvilket hold man tror på, frister Sportingbet med odds 17,00 på Tomas Rosicky fra Tjekkiet som 1. målscorer eller hvad med odds 26,00 på danske Thomas Gravesen til at score kampens første mål.

Sportingbet har selvfølgelig en masse andre væddemål på dagens og turneringens kommende kampe, som alle kan ses hos Sportingbet.