BetXpert udlodder et Guld+ hold til tre heldige brugere. Deltag også i BetXperts pulje og vind en valgfri Premier League-trøje.

Forårssæsonen i Premier League står for døren, og det samme gør en ny sæson af holdet.dk*'s Premier Manager. Holdet.dk* har sponsoreret tre Guld+ hold til BetXperts brugere, som du kan vinde ved at skrive oprette et basishold på holdet.dk* og skrive dit holdnavn i tråden herunder. 

Vi trækker lod blandt alle deltagere fredag den 11. januar klokken 11:30. 

Sådan deltager du 

  • Opret et basishold på holdet.dk* og skriv dit holdnavn i tråden herunder. Er du ikke en af de heldige vindere, kan du eventuelt selv opgradere dit hold efterfølgende.
  • Deadline for deltagelse er fredag den 11. januar klokken 11:30.
  • Herefter trækkes der lod blandt alle deltagere. 
  • De tre vindere meldes i tråden og modtager en privatbesked her på BetXpert med en gratis Guld+ gavekortskode til Premier Manager forår 2019 (værdi: 79 kr. per kode). 
  • Man kan kun deltage en gang i konkurrencen. 
  • Husk at koderne skal benyttes, inden 22. spillerunde af Premier League går i gang de 12. januar klokken 13:30.
  • Holdet.dk*'s regler og vilkår gælder ved deltagelse i managerspillet og oprettelse af konto hos dem. 

Opret dig på holdet.dk her

Tæv eksperter og vind en fodboldtrøje

Deltag desuden i BetXperts pulje på holdet.dk og dyst mod Premier League-ekspert Thomas Schyth og ekspert på engelsk fodbold, Søren Jonassen. Der er en valgfri Premier League-trøje fra Unisport på højkant til vinderen af puljen. Det er gratis at deltage at deltage i puljen, og både basishold, guldhold og guld+ hold kan deltage og vinde præmier i puljen.

Klik her: Puljen hedder "Officiel BetXpert-pulje - forår 2019", og koden er "value2019".