En spektakulær europæisk fodbold-midtuge - der bl.a. bød på en sensationel Benfica-sejr på Anfield Road over de forsvarende CL-mestre - er slut, og dermed er der også sat punktum for vores EuroXpert-konkurrence, hvor man jo kunne vinde penge på sin viden om og næse for Champions League og UEFA Cup.

Tilbage resterer at uddele i alt 5.750 DKK til 10 glade vindere, der får pengene indsat på en konto hos præmiesponsoren Scandic.

En tæt affære

Anden omgang af EuroXpert (den første blev afholdt for 14 dage siden i forbindelse med Champions League-ottendedelsfinalernes indledende opgør) blev en tæt affære.

Konkurrencen bestod i at vælge ét af 3 mulige scenarier for hver kamp - på en tipskupon med 12 CL- og UEFA Cup-opgør. Noget overraskende blev kun 12 af de i alt 36 mulige udfald realiseret, og 15 point blev højeste score.

Se samtlige 731 deltageres placering på http://www.betxpert.com/competitions/cl hvor også resultaterne for alle udfald i de 12 kampe kan ses.

Vinderne vil i løbet af weekenden blive kontaktet direkte af BetXpert med yderligere information om præmiernes udbetaling.