Med et udlignende mål i 85. minut var Tyrkiet lige ved at gøre glansnummeret for fjerde gang i træk og vende håbløshed til håb i sidste øjeblik. Men Tyskland slog igen og vandt semifinalen med 3-2 på et mål af Philip Lahm i 90. minut.

Jævnbyrdighed og drama for alle pengene - selv om Tyskland på forhånd var regnet som storfavorit. Noget lignende kan såmænd også ske i den anden semifinale der står i aften mellem Spanien og Rusland.

4-1 vandt Spanien i den indbyrdes gruppekamp for godt 14 dage siden. Bliver det endnu en walk-over? Næppe. Siden har russerne fået hanket op i defensiven og kun indkasseret eet mål i tre kampe. Og offensiven er styrket voldsomt med tilgangen af Arshavin der på kun to kampe har vist sig som slutrundens største profil. Senest verfede russerne Holland af vejen.

Profiler har Spanien dog også, herunder Villa, EMs topscorer med fire mål, og holdet der er modnet betragteligt siden VM-06 skal da også være favorit. Men man kan bestemt ikke udelukke endnu overraskelse fra det russiske mandskab under ledelse af den snu Guus Hiddink. Holdet har fortsat en fordel i luftspillet, og med Arshavin tilbage skal spanierne også passe mere på langs jorden.

Læs vores info-analyse af kampen: http://www.betxpert.com/ekspert/euro08/#65467

Og se tippet: http://www.betxpert.com/ekspert/torben/#65465