Betfair * , verdens største spillebørs, kan nok engang melde om odds i ufattelige højder under en LIVE-kamp.

Kampen mellem Argentina og England viste sig nemlig at blive lidt af et dejavu for englænderne. Til deres held var det med omvendt fortegn denne gang. Choktilstanden under EM sidste sommer, hvor Frankrig på fuldstændig mirakuløs vis fik vendt et truende nederlag til en sejr med to mål i kampens sidste minutter husker alle fodboldelskere.

Lørdag aften var det payback tid for England. Det gik dog ikke udover Frankrig men arvefjenden Argentina, som man mødte i en venskabskamp.

Kunderne hos Betfair * væddede flittigt med hinanden i den absolut sidste fase af kampen – og der var enorme summer matchet helt ned til odds 1.07 på sydamerikanerne, der havde spillet markant bedst af de to hold. England blev på dette tidspunkt på sit højeste matchet til odds 170.

Michael Owen fik vendt totalt rundt på billedet med sine to sene scoringer i kampen. Den heftige aktivitet har utvivlsomt givet et par glade vindere, der for stort set ingen risiko har hentet fantastiske gevinster.

”Vi har uden sammenligning det mest aktive LIVE-marked. Vi er en børs og ikke en traditional bookmaker og det gør vores dynamik umulig at matche for de andre selskaber, der i en anden form udbyder spil på samme begivenhed. Vi vil formentlig fra næste runde starte op med dækning af SAS Liga-kampene på 3+, det har været kraftigt efterspurgt fra kunderne”, udtaler Jacob Weinreich, Nordisk Markedschef hos Betfair * .