Akkurat som før EM i fodbold gentager vi os selv: Nu kan vi næsten ikke vente længere!

De Olympiske Lege i Athen er i luften om en lille uge, og NordicBet* har tidligere informeret om de mange muligheder for væddemål på de Olympiske discipliner i Athen. Vi har samlet alle vores OL-odds i højre side af vores website - klar til med et enkelt tryk at navigere videre mod de enkelt discipliner. Og ikke mindst det sidste nye - masser af Denmark specials.

NordicBet* har kort og godt lavet "Denmark specials" i de discipliner som danskerne med sikkerhed vil følge på tæt hold og med håbet om danske medaljer netop her:

Wilson Kipketer Special
Wilson får medalje: odds 1,40
Wilson får ikke medalje: odds 2,65

Wilson løber i tiden 1:44.00 eller hurtigere: odds 1,70
Wilson løber i tiden 1:44.01 eller langsommere: odds 1,95

Wilson vinder 800 meter løbet: odds 3.

NordicBet* anser Wilson Kipketer som kneben favorit foran Borzakovskyi, Rusland (vinder-odds 4,00) samt Bungei, Kenya (vinder-odds 4,50).

Joachim B. Olsen Special
Olsen får medalje: odds 3,10
Olsen får ikke medalje: odds 1,30

Endvidere byder NordicBet* på en masse specialspil på de danske deltagere i badminton, bl.a. Peter Gade Special, Kenneth Jonassen Special, Paaske/Rasmussen Special, Eriksen/M. L. Hansen Special, Camilla Martin Special, Tine Rasmussen Special i Badminton.

Naturligvis findes der også en Håndboldpigerne Special, samt en Special på Roning, skydning m.m.

Dette er kun et lille, lille udvalg af den kæmpemængde af mulige væddemål den snu oddspiller kan udfordre NordicBet* omkring OL i Athen. Der er odds på stort set alt - også hvor mange medaljer Danmark vinder ved OL (under 5,50 medaljer: odds 2,00 hhv. over 5,50 medaljer: odds 1,70).

Besøg NordicBet* og find de discipliner der har din interesse.