Flere brugere har i første halvdel af året skilt sig ud med flotte resultater og bettingindsigt, men efter en enormt stærk Giro d'Italia er det alligevel brugeren LasseLaugesen, der kan iklæde sig førertrøjen.

LasseLaugesen startede året med en specialisering i kortspil på fodboldkampe med stor succes, men da cykelsæsonen i februar for alvor startede op, skiftede han - ift. brugertips - fokus og har siden leveret yderst flotte resultater på den tohjulede sportsgren. Særligt Giro d'Italia har været et langt succesridt med en tbp på 141 % for 20 spil til det store, italienske etapeløb og flotte 8,27 units i overskud.

LasseLaugesen er dog ikke den eneste bruger der har leveret imponerende i første halvår af 2019. Bettingspider har med stor succes gennem året bevæget sig på flere forskellige fodboldmarkeder, kulminerende med kampen mellem Fiorentina og Genoa, hvor han flot ramte odds 8 og odds 2,75.

MotherNorth havde stor succes under Eurovision, Racer har vist stærke tennisspil, og ThePede har bevæget sig med stor succes i nichesporterne badminton og volleyball. Han har desuden leveret denne flotte optakt til Nations League i volleyball, der også indvier os novicer i sporten.

Det er dog ikke blot de deciderede brugertips, der har værdi på BetXpert, men i ligeså høj grad inputs, spiltanker mm. i de forskellige debatter i forummet. Her har særligt Scandinavia udmærket sig med aktivitet på tennissiden sammen med en række andre brugere, ligesom Kondikurt har været aktivt deltagende i et hav af fodbolddebatter.

Ingen nævnt, ingen glemt, og der sættes stort pris på den store aktivitet og deltagelse på siden fra alle.