Flere hundrede danske kunder hos Sportingbet havde en indbringende torsdag i sidste uge.

I UEFA Cup-kampen mellem Brøndby og Petach Tikva, havde Sportingbet et specielt Europa Cup-tilbud, hvor de danske kunder fik udbetalt 50 kroner pr. Brøndby-mål i kampen mod israelerne. Eneste betingelse var, at man havde spillet for mindst 100 kroner på kampen.

Adskillige danskere benyttede sig af tilbuddet, og da langt hovedparten af alt spil var spillet på hjemmesejr til Brøndby til odds 1,50, blev det en bekostelig affære for Sportingbet.

Havde man spillet for præcis 100 kroner på Brøndby-sejr, fik man udbetalt hele 250 kroner - 150 for væddemålet samt 100 kroner for de to Brøndby-mål i kampen.

Sportingbet gav altså reelt set odds 2,50 på hjemmesejr til Brøndby. Ikke dårligt, når det øvrige marked lå på omkring odds 1,45.

Sportingbet’s skandinaviske marketingchef Mikkel Vejlgaard udtaler: ”Først og fremmest er vi glade for, at vores kunder har taget godt imod den specielle bonus. Interessen for Brøndby-kampen var overvældende. Ikke kun vores nuværende kunder, men også nye kunder, så et godt tilbud i vores UEFA Cup-bonus. På trods af, at vi tabte stort på kampen, ligger det helt i tråd med vores bestræbelser på hele tiden at tilbyde vores kunder attraktive og spændende tilbud. Sportingbet er selvfølgelig også glade for Brøndbys UEFA Cup-succes og ønsker i øvrigt vores kunder tillykke med gevinsterne.”