BetXpert har efter modne overvejelser sagt nej tak til Sumo the Monkey - som ellers med en terning i hånden mente at kunne gøre det klart bedre end den ulyksalige ekspert på Le Championnat, Jens Bøye.

I stedet for Sumo har vi antaget Jacob Severin, der har flere års ekspert-erfaring - bl.a. med fransk fodbold - fra Absolutoddset. Severin skal i øvrigt også hjælpe til på BetXperts Champions League-hold.

Hvis man går ind på den franske side, kan man se Severins første analyse. Han har taget sig af fredagens storkamp mellem PSG og Lyon - og fundet et klart valuebet i ettallet.

Severin kommer nu ikke til at sidde alene på den udsatte, franske post. Jens Bøye, der har siddet på Le Championnat for BetXpert siden 2002, har IKKE tænkt sig at smide håndklædet i ringen, blot fordi han er blevet bitchslapped godt og grundigt af en fransk frille. Bøye kratter ved - og danner dermed makkerpar med Severin. Lad os håbe, det giver nye impulser - og flere rigtige tip!

Jens Bøye forventer en målfattig kamp fredag eftermiddag (kl. 17) mellem Monaco og Sochaux, som begge er offensivt svækkede og råder over uhyre stærke forsvar.

Læs analyserne hér:

http://www.betxpert.com/ekspert/fra1/

Det forlyder, at Sumo the Monkey er temmelig træt af BetXperts løsning af det franske problem... Tør øjnene og spis en banan!