Ledige jobs hos BetXpert

Ledige stillinger lige nu

Lige nu søger vi kandidater til følgende stilling:

 

Tidligere opslåede stillinger

Herunder ser du tidligere opslåede stillinger. Bemærk at ansøgningfristen for alle disse er overskredet, og de derfor ikke kan ansøges.


Kort om BetXpert

Det er ikke uden grund at vi hos BetXpert betragter os selv som Danmarks største og bedste kilde til viden om odds, bookmaking og spil på sport.

Siden 2001 har vi dagligt tilbudt tips, analyser, debatter, gratis konkurrencer og et væld af baggrundsviden omkring sports betting. Vores daglige besøgsskare på ca. 12.000 besøgende er meget loyal, hvilket vores brugerdatabase med knap 22.000 registrerede brugere også vidner om.

Det er vores ypperste opgave at sætte vores besøgende i stand til at slå bookmakerne. Vi fortæller hvor man får mest ud af sine penge, og via vores faste eksperter demonstrerer vi hvordan man skaber overskud.

Vores udgangspunkt er at man som spiller skal tilegne sig lige så gode forudsætninger som bookmakerne. Derfor tilbyder vores søster-site, Holdnyt.dk, en af markedets bedste platforme til overvågning af nyheder, skader mv. - alt det man som vindende spiller bør have indblik i.

Vi lever i en dynamisk verden, og vi står ikke stille. Vi er altid åbne for at tilknytte dygtige folk til vores stab af engagerede medarbejdere, så vi kan realisere nogle af de spændende planer vi har for BetXpert - både i ind- og udland...

Lad os høre fra dig på job@betxpert.com.

Ledige stillinger