OB indberetter ikke reserveholdskampen mellem FC Vestsjælland og OB fra i mandags, hvor OB-forsvareren Daniel Høegh efter kampen skrev på Twitter, at det var en "mistænkelig mærkelig kamp." I kampen blev der bl.a. begået fire straffespark.

Efter reserveholdskampen mellem FC Vestsjælland og OB i mandags skrev OB-profilen Daniel Høegh, at han havde været med i en "mistænkelig mærkelig kamp" (læs her). Men efter at OB's ledelse har haft mulighed for at drøfte kampen, har de valgt ikke at indberette den.

"Jeg har snakket med de forskellige trænere, og vi har set tingene igennem. Vi er alle enige om, at der overhovedet ikke er nogen anledning til mistanke om matchfixing," siger OB's sportschef Jesper Hansen til BetXpert.com.

Møde med spillerrepræsentanter

Sportschefen har derimod haft møde med førsteholdets spillerrepræsentanter. Her har de talt om, at man skal være ekstra påpasselig med, hvad man skriver på de sociale medier efter en kamp, da superligaspillere er omgærdet af en særlig bevågenhed.

"Inden man ytrer sig, skal man måske lige tænke sig rigtig godt om, hvad det er man sætter sig i gang. Når man går ud og siger nogen ting, som kan mistænkeliggøre nogen for kriminelle handlinger, så er det alvorligt," siger sportschefen og påpeger, at sagen nu er lukket fra deres side.