Betfair* har valgt at ændre sikkerhedsprocedurer, når man som kunde angiver at have glemt sin adgangskode. Ændringerne sker efter, at BetXpert tidligere kunne påpege, at et brugernavn og fødselsdata var nok til at logge ind på fremmede konti.

Når du fremover skal ændre din adgangskode hos bookmakeren Betfair*, så skal det som noget nyt blandt andet ske via mailverifikation.

Betfair* har ændret proceduren efter, at BetXpert i marts måned kunne afsløre, at der ikke skulle meget fantasi til for at logge ind på din nabos konto. Hvis blot du havde vedkommendes fødselsdato og brugernavn, så var det i mange tilfælde rigeligt. Det fik blandt andet IT-eksperten Henrik Biering til at kritisere Betfair*.

Læs hele historien her: (Betfair har store huller i sikkerheden)

Betfair* afviste i første omgang, at der skulle være nogen sikkerhedsrisiko for danske kunder, men sagde i samme ombæring, at de ville undersøge sagen.

Betfair* bekræfter

Vi har spurgt Betfair*, hvad de fandt frem til og hvorfor, de nu har ændret proceduren. Hertil svarer en talsmand for Betfair*

"Vi kan bekræfte at have foretaget ændringer til vores systemer og måden ’nulstil password’–funktionen fungerer. Men herudover har vi ikke flere kommentarer."

Se hele BetXperts omfattende sikkerhedstjek af alle dansk-licenserede bookmakere her.