Champions League-finalen: Her er de bedste odds

 Champions League-finalen: Her er de bedste odds
Emne: CL & EL
Af , Tir. 16. maj 2017, 15:24
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på artikler

Relaterede emner, ordbog

Oddssætter

Hvem vinder Champions League-finalen på Millennium Stadium i Cardiff? I kan her få en oversigt over bookmakernes Champions League-odds i denne optakt til årets største kamp.

 

Der er blevet udkæmpet mange drabelige slag på grønsværen hos de europæiske topklubber, og nu står der kun den italienske storklub Juventus og de forsvarende mestre fra Real Madrid tilbage på Champions League-arenaen.

 

Men er det Real Madrid-anfører Sergio Ramos eller Juventus-legenden Gianluigi Buffon, der får lov til at løfte det store Champions League-trofæ? Det har været en vidunderlig CL-rejse gennem gruppespillet, efterfulgt af en virkelig lækker play off-fase med spændende kampe, overraskende resultater og masser af flotte scoringer.

 

Nu står vi tilbage med drømmefinalen mellem Real Madrid og Juventus, og vi ser her nærmere på bookmakernes bedste Champions League finale-odds.

 

Bookmakerne: Real Madrid smalle favoritter i tæt finaledyst

I sin første sæson i klubben lykkedes det Real Madrid-træner Zinedine Zidane at vinde Champions League med en finalesejr over Atlético Madrid efter straffesparkskonkurrence.

 

Og selvom der er enorm respekt for Juventus og deres imponerende præstationer, specielt efter kvartfinalerne mod Barcelona, så har bookmakerne mest fidus til at "Zizou" gentager den bedrift, og Real Madrid igen sætter sig øverst på Champions League-tronen.

 

"Det her Real-hold har stået i CL-finalen i 2014 og 2016, så de ved i den grad, hvad det handler om. Det er umuligt at udpege en klar favorit i en finale som denne, men Reals erfaring og offensive kvalitet gør, at vi tror, at den lige tipper over til spaniernes fordel", siger oddssætter hos Danske Spil, Jan Trier.

 

Juventus nåede også frem til finalen i 2014/15 sæsonen, hvor de dog måtte indkassere et klart 1-3 nederlag til Barcelona. De er nok ikke videre bekymret over, at bookmakerne har valgt at gøre Real Madrid til finale-favoritter i Cardiff, for mon ikke Juve-træner Allegri har forberedt et par tricks til at besejre den spanske kongeklub.

 

Lørdag den 3. juni 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Juventus Uafgjort Real Madrid
2,98 3,20 2,65
Cashpoint
Bet365
888sport

Vinder trofæet - Champions League finale odds

Bedste odds Bookmaker
Juventus 2,00 Bet365
Real Madrid 1,85
Bwin

Juventus-forsvaret skal bremse Ronaldo

Frygten for at tabe kan få holdene til at blive for forsigtige til, at vi får et festfyrværkeri i finalekamp. Ser vi på de seneste ti Champions League-finaler, så er seks af disse kampe endt med "under 2,5 scoringer".

 

Hos Juventus er det især de defensive profiler, der er løbet med opmærksomheden, hvor der er mange rosende ord til rutinerede Buffon, Chiellini, Bonucci og ikke mindst en yderst velspillende Dani Alves, der er faldet perfekt ind i Allegri´s system.

Antal Mål:

Bedste odds Bookmaker
Under 2,5 scoringer 1,67
Cashpoint
Over 2,5 scoringer 2,28 888sport

Mens Gonzalo Higuaín førte an i Juventus-offensiven i semifinalerne mod Monaco, så slog Real Madrids Cristiano Ronaldo igen til og med et hattrick på Santiago Bernabéu i første semifinale, var den portugisiske superstjerne hovedansvarlig for at eliminere Atlético Madrid og sende kongeklubben i finalen.

 

Men hvem kommer mon på måltavlen i finalen?

Udvalgte odds - scorer i kampen:

Bedste odds Bookmaker
Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 2,50 888sport
Gonzalo Higuaín (Juventus) 2,85 888sport
Alvaro Morata (Real Madrid) 3,45 888sport
Paolo Dybala (Juventus) 3,50 888sport
Karim Benzema (Real Madrid) 3,65 888sport
Sergio Ramos (Real Madrid) 9,00 Bet365
Dani Alves (Juventus) 13,00 888sport

 

888sport
X

Læs kommentarer (0)

Bookmaker anmeldelser