Årets første Grand Slam turnering sluttede med en magtdemonstration af Novak Djokovic, og i årets Australian Open konkurrence på Betxpert blev det også til sikre sejre i både tips-konkurrencen og hold-konkurrencen.

Australian Open sluttede i år med en meget overbevisende og forventet sejr til Novak Djokovic hos herrerne, mens tyske Angelique Kerber stod for en større overraskelse, da hun finalebesejrede favoritten Serena Williams. På Betxpert har vi også haft to forskellige turneringer, og her blev det til overbevisende sejre i begge afdelinger.

Overraskelse på dag 3 grundlagde sejren

I tips-konkurrencen endte vimse som den bedste spiller blandt de der kvalificerede sig til præmier. Dette skete med 111,92 point, som primært blev grundlagt via en flot luring på dag 3, hvor Shuai Zhang slog Simona Halep. Herefter ramte vimse 8 rigtige på de resterende 12 spil, hvilket i sidste ende gav ham en 2. plads og 500 kr. fra Unibet*.

På 1. pladsen endte havmaagen med hele 158,50 point, som skete ved bl.a. af forudsige store overraskelser som Nadals exit til Verdasco og Kerbers finalesejr over Williams. Desværre nåede havmaagen kun at spille 9 dage under turneringen, og da kravet er 10 dage, så bortfalder førstepræmien i denne omgang.

På de øvrige præmiegivende placeringer i tips-konkurrencen kom arnejdo (nr. 4) og sbb (nr. 6), der begge vinder 200 kr. fra Unibet*.

Barca havde godt styr på damerne

I hold-konkurrencen skulle brugerne vælge spillere hos både mændene og damerne ud fra forskellige seedningslag, og viste Barca at han havde rigtig godt styr på damerne og deres præstationer i turneringen. Hos herrerne ramte Barca begge finalister samt Raonic, der nåede semifinalen, men han havde til gengæld også Nadal der skuffede fælt, mens alle de useedede spillere røg ud indenfor de første 2 runder.

Derimod scorede Barca mange point på damernes side, hvor han foruden de to finalister også ramte f.eks. Radwanska der røg ud i semifinalen. Samlet set gav ingen af hans valgte damer minus og kun Cibulkova formåede ikke at give Barca point. Derfor endte Barca med 520 point, hvilket gav en ret klar sejr i hold-konkurrencen, der gav 1.000 kr. fra Unibet*.

På de øvrige præmiegivende placeringer endte Mssl (485 point), Donald (485 point), egeholmen (480 point), helleas08 (470 point), Hammond (460 point) og hajen32 (460 point).

Præmievinderne bliver kontaktet inden for de kommende dage. Hold øje med PM.