Har du et tip til en god historie? Det kan være om alt fra spillebranchen, bookmakere og matchfixing til betting-relaterede nørdeartikler. Vi har lavet en ny tip-feature, så du kan skrive direkte til redaktionen.

Udover at være et spillesite med ekspertforslag, statistik, bookmaker-bonusser, match center og guides til valuebetting, money management og asian handicaps, så er vi også et nyhedsmedie.

Vi har i løbet af 2015 haft ekstra fokus på den redaktionelle del af BetXpert. Og har blandt andet skrevet om alt fra spøgelseskampe, Facebook-svindlere, uhæderlige spillesider, et muligt frasalg af Danske Spil* til et omfattende sikkerhedstjek af bookmakernes sikkerhedsprocedure.

Vi vil dog gerne skrive endnu flere journalistiske artikler - og vi håber, at I brugere vil hjælpe os. Vi ved nemlig, at I besidder en stor kapacitet og viden inden for betting. Brænder I inde med gode idéer til artikler inden for vores univers, så skriv endelig til os.

Ny tip-feature

Vi har i netop lanceret en ny, lille feature nederst på siden, som gør det nemt at skrive direkte ind til vores redaktion.

Og som nævnt er der ikke grænser for, hvad I kan byde ind med af tips. Det kan være alt fra en undren over en bookmaker, et tip om en besynderlig oddsudvikling i en kamp til et tip om spillelovgivningen eller et ønske om en artikel, der omhandler et særligt emne inden for betting.