Bookmakeren Tipico, som sidste år lukkede ned for spil i kampen Vestsjælland - Randers, vil lægge alt for at hjælpe i den verserende retssag om matchfixing. 
 
Det er grove anklager, som disse dage strømmer ud fra retten i Stuttgart. Fem personer er anklaget for blandt andet at have betalt en Vestsjælland-spiller for at tabe to specifikke kampe sidste sæson.
 
BetXpert skrev sidste år historien om, at Tipico og Cashpoint* havde valgt at suspendere al spil på kampen mellem Vestsjælland og Randers pga. af mistanke om aftalt spil.
 
Bookmakernes frygt har fået ny næring af den omtalte retssag i Stuttgart. Tipico siger til BetXpert, at de vil hjælpe myndighederne alt det, de kan.
 

Støtter domstolene

"Vi bakker op om enhver undersøgelse og støtter myndighederne og domstole i at slå så hårdt ned på dette som muligt," siger Christian Gruber, talsmand for Tipico, til BetXpert.
 
Han ønsker ikke at kommentere på retssagen, så længe den endnu ikke er afsluttet. Men siger, at matchfixing er et onde, som truer deres forretning og sportens integritet.
 
"Vi ønsker så robust en sport som muligt og vil til enhver tid kæmpe for at styrke sportens integritet," siger Christian Gruber.