Følg med når eksperttipper Sputnik livebetter det britiske broderbrag i chatten i dag kl 15. Rooney, Bale & Sputnik - et stjernemix!

Chatten -> chatrummet "Live betting"

I starten af denne måned kunne vi fortælle om ekspertpanelets udvidelse med Sputnik (også kaldet Henrik Tønnesen). En erfaren og knalddygtig tipper der er skarp til til underholdning, politik, OL og fodboldspecials - og som gerne gør sig i livebetting.

Det talent skal selvfølgelig komme vores læsere til gode her under EM hvor vi slipper Sputnik løs i chatten under diverse kampe.

Bemærk: Ofte vil Sputnik kun komme med eet eller to spil i løbet af en kamp. Hans spil er velovervejede, ikke impulsive. Men resten er tiden er han til rådighed for chatdeltagere der ønsker en vurdering af egne spil.

Han lagde ud i søndags med Tyrkiet-Kroatien. Hans spil på Over 4,5 advarsler til odds 2,2,5 gik lige præcis ikke hjem, men inspirerede diverse chatdeltagere til at spille Over 3,5 hvilket gik hjem. Derudover var der en livlig debat i chatrummet hvor de 20-25 tilstedeværende brugte Sputnik som sparringspartner - de kom med spilforslag, og han kom med gode råd.

Så hvis du alligevel skal sidde og se kampen mellem England og Wales i eftermiddag: Gak ind på chatten hvor Sputnik vil komme med livebet i chatrummet Live betting.