Spillebørsen Betfair* har en af bedste mobile platforme på betting-markedet. Det vil de gerne bevise overfor kunderne, og derfor uddeler de 3 x 1.000 kr. (uden omsætningskrav!) blandt de BetXpert-brugere der placerer et mobilt spil hos Betfair* og efterfølgende tilmelder sig på her på siden.

Sådan gør du!

For at deltage i lodtrækningen om de 3 x 1.000 kr. skal du blot placere et spil på Betfair* via din mobil og derefter indtaste dit Betfair-brugernavn i formularen på denne side:

http://www.betxpert.com/konkurrencer/betfair-mobile

Regler

Spillet skal være på mindst 30 kr, og det skal placeres senest d. 29. september 2011. Det skal desuden placeres via en iPhone, iPad/iPod, Android eller Blackberry app – eller via Betfairs mobile hjemmeside (se forneden).

Læs alle regler på denne side

Også for folk uden smarte mobiltelefoner

Betfair* var de første med en dansksproget iPhone app, men selskabets mobile platform begrænser sig ikke udelukkende til iPhone.

Og har du ikke en mobiltelefon hvor du kan installere Betfair*'s app, kan du altid tilgå Betfair*'s mobile hjemmeside og placere spil når du er på farten - uanset hvilken mobil du har!

Læs meget mere om Betfairs udvalg til mobilen på http://www.betfair.com/onmobile/