Champions League-bolden ruller endelig igen. Fodboldeksperten Frank Pilantra har dykket ned i gruppespillet og giver her en odds-oversigt samt sit bud på, hvilke hold vi skal holde ekstra med i gruppekampene.

Med det sidste og afgørende spark i straffesparkskonkurrencen blev Real Madrids Cristiano Ronaldo den store helt i Champions League-finalen på Stadio Giuseppe Meazza i Milano, hvor Atletico Madrid endnu engang blev slået på målstregen i kampen om det prestigefyldte trofæ.

Nu er de europæiske storklubber og alle megastjernerne igen klar til at indtage den store arena og udkæmpe nye slag i jagten på Champions League-succes.

Det er endelig igen lykkes et dansk hold at kvalificere sig til Champions League-gruppespillet, hvor det denne gang er Ståle Solbakkens FCK-mandskab, der får lov til at tage turen med CL-karavanen.

Det bliver yderst spændende at følge FCK i gruppekampene mod de engelske mestre fra Leicester, FC Porto og Club Brügge.

Men hvad kan vi så forvente i 2016/17, hvor Millennium Stadium i Cardiff er blevet udvalgt til finalestadion?

Bliver det igen 'the usual suspects' med de spanske storklubber og Bayern München, der kommer til at dominere eller slår de pengestærke engelske klubber endelig til på den store scene, og hvad kan ambitiøse klubber som Juventus og PSG bidrage med?

Champions League 2016/17: Udvalgte vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Barcelona 4,00
Danske Spil
Bayern München 5,00
Bet365
Real Madrid 6,00
888sport
Juventus 12,00 Danske Spil
Manchester City 13,00 Unibet
PSG 16,00 Danske Spil
Atletico Madrid 16,00 888sport

Her er værdien i gruppespillet

Der er lagt op til adskillige store brag i gruppespillet, hvor der kan blive rigtig tæt fight om billetterne til ottendedelsfinalerne og førstepladsen i grupperne. Hvem kan overraske og hvilke favoritter forventes at gå ubesværet igennem gruppespillet?

Her er kigget lidt nærmere på bookmakernes odds og I kan også hente et par bud på værdi-spil i Champions League-grupperne.

Gruppe A: Arsenal får ram på Zlatan-løse PSG

Kampen om førstepladsen i Gruppe A ligner umiddelbart udelukkende et opgør mellem Paris Saint-Germain og Arsene Wengers Arsenal.

I den franske lejr skal den nye PSG-manager Unai Emery forsøge at bygge et nyt storhold op uden superstjernen Zlatan Ibrahimovic. Der er ganske fikse profiler som di María, Lucas Moura og nyankomne Ben Arfa, men vi kommer ikke uden om, at den uruguayanske striker Edinson Cavani får et stort ansvar og skal træde i karakter.

Trods massive rygter, så fik Arsenal ikke hentet en ny angriber, så det er fortsat Alexis Sánchez, Giroud og Walcott, der skal finde vej til netmaskerne på Emirates Stadium.

Arsenal vinder Gruppe A: odds 2,70 hos Unibet*

Hos Arsenal har Wenger styr på spillestil og formation på plads og 'The Gunners' kan dermed køre videre i samme spor, mens PSG og Unai Emery skal have gang i et nyt projekt. Det kan blive tæt, men PSG kan komme til at savne Zlatan til at afgøre kampene og værdipilen peger på Arsenal.

Arsenal har udfordringer i midterforsvaret, hvor tyske Mustafi skal spilles ind på holdet. Det skuffende transfervindue for Arsenal kan også være en del af forklaringen på, at bookmakerne har PSG er gjort til ret store favoritter.

Gruppe A: Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
PSG 1,73 Unibet
Arsenal 2,70 888sport
Basel 12,50
Cashpoint
Ludogorets 40,00 Danske Spil

Gruppe B: Besiktas overrasker... (måske)

Det er naturligvis mest sandsynligt, at enten Napoli eller Benfica snupper førstepladsen i Gruppe B, men på den anden side virker det ikke til, at Besiktas er komplet uden chancer. De vandt det tyrkiske mesterskab i sidste sæson og er også kommet godt fra startblokken i denne sæson.

Napoli er udset som stærkeste mandskab i gruppen, men de har mistet bomberen Gonzalo Higuain til Juventus, og det er selvfølgelig et uerstatteligt tab for Napoli-offensiven.

Benfica har også mistet deres argentinske stjerne Nicolás Gaitán, der er skiftet til Atlético Madrid.

Uroen i Ukraine lader til at have bremset udviklingen i Dinamo Kiev, men måske Besiktas kan blande sig i kampen om slutspilsbilletterne og har man mod på et langskud, så kan man hente odds 8,50 hos Sportingbet og Danske Spil* for at den tyrkiske storklub slutter på 1.pladsen.

Gruppe B: Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Napoli 2,20 888sport
Benfica 3,00 Unibet
Dinamo Kiev 7,50
Betsafe
Besiktas 8,50
Sportingbet

Gruppe C: Guardiola skal op imod Barcelona

Den nye Manchester City-manager har fået en perfekt start med den flotte sejr mod Mourinhos United-rivaler, mens Luis Enriques Barcelona rendte ind i et højst overraskende nederlag hjemme på Camp Nou mod Alaves i seneste spillerunde i La Liga.

Det får dog ikke bookmakerne til at rykke på oddsene for Gruppe C, hvor Barcelona er storfavoritter til at løbe med førstepladsen. Når Messi, Suaréz og Neymar rammer dagen er de ustoppelige, men de har mistet noget af magien og Alaves-kampen viste også, at bredden på holdet ikke er imponerende.

Der er ikke de store forventninger til hverken tyske Borussia Mönchengladbach eller Celtic med en Sviatchenko, der nok skal få masser at bestille i den skotske defensiv.

Manchester City vinder Gruppe C: odds 4 hos Unibet*

Pep Guardiola kender Barcelonas kvaliteter og svagheder og måske kan Manchester City med Claudio Bravo i buret bremse Barcas frygtede MSN-offensiv. Der er klasseforskel, men Silva, Agüero og de Bruyne kan sende City til tops til et flot odds 4,00.

Så det er op til Manchester City, hvis Barcelona skal presses i kampen om gruppens førsteplads.

Gruppe C: Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Barcelona 1,40 Bet365
Manchester City 4,00 Unibet
Borussia Mönchengladbach 15,00 Cashpoint
Celtic 51,00 888sport

Gruppe D: Mægtige Bayern rydder bordet

Bayern München har endnu engang bygget videre på deres altdominerende mandskab og forstærket defensiven med den rutinerede Mats Hummels, mens det også bliver interessant at se, hvad det portugisiske stortalent Renato Sanches kan tilføre den tyske mesterklub.

Atlético Madrid nåede finalen i sidste sæson og eliminerede Bayern München i semifinalerne. Diego Simeone har fået samlet et godt fightende turneringshold, der kan stikke et kæp i det bayernske hjul.

Bayern München vinder Gruppe D: odds 1,48 hos Unibet*

Carlo Ancelotti har overtaget tøjlerne i Bayern München, men der er ikke tegn på, at de fjerner foden fra speederen. Bayern har virkelig et dream team, der er helt fremme i favoritfeltet og de er naturligvis favoritter til at dominere Gruppe D, hvor PSV og Rostov nok må nøjes med at være med som statister.

Atlético Madrid har ganske vist en giftig Griezmann i front, men det vurderes, at Bayern vil vinde denne gruppe omtrent 7 af 10 gange.

Gruppe D: Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Bayern München 1,48 Unibet
Atlético Madrid 3,00 Betsafe
PSV 21,00 Unibet
Rostov 53,00 Cashpoint

Gruppe E: Eriksen til Champions League-eksamen

Tottenham og Christian Eriksen er klar til at træde ind i Champions League, og det forventes at London-klubben tager dirigentstokken i en ret spændende Gruppe E. Kommer der ikke gang i målstøvlerne på Harry Kane, så kan Tottenham komme under pres, men der burde ikke opstå tvivl om Tottenham ryger videre til ottendedelsfinalerne. 

Leverkusen har måske fundet en ny bomber i den 21 årige finske angriber Joel Pohjanpalo, der har scoret 4 mål i de første to Bundesliga-kampe. Men mon ikke Chicarito stadig er deres angrebshåb.

Monaco går videre til odds 2,62 hos Bet365*

Sejren over PSG viste, at man skal holde øje med dette Monaco-mandskab, der er blevet forstærket med backs Mendy og Sidibé, midterforsvarer Glik samt angribere Falcao og Germain. Det ligner et kapløb mellem Monaco og Leverkusen om at følge med Tottenham videre, og det kan blive rimelig tæt.
Læs ekspertanalyse

Det er nok den mest uforudsigelige gruppe, da det sådan set ikke ville være en kæmpe sensation, hvis også CSKA Moskva kan blande sig i kampen om Top2.

Gruppe E: Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Tottenham 2,40 888sport
Leverkusen 3,00 Unibet
Monaco 7,00 Bet365
CSKA Moskva 10,00 888sport

Gruppe F: Ingen kan stoppe Ronaldo

Zinedine Zidane´s sammenspillede Real Madrid-mandskab skal forsvare deres CL-titlen og efter et roligt transfervindue er det nu op til Cristiano Ronaldo og Gareth Bale at føre den stjernebesatte spanske kongeklub igennem gruppekampene.

Dortmund har hentet Mario Götze tilbage fra Bayern München, men det lader til, at der er et spring fra Dortmund og op til de absolutte tophold. Og så endnu et massivt spring ned til Sporting Lissabon og Legia Warszawa.

Real Madrid vinder Gruppe F: odds 1,533 hos Scandic

Stjernebesatte Real Madrid kan læne sig op af en gevaldig CL-rutine, og de står med gode kort til at køre ubesværet videre til slutspillet. Dortmund er stærke i egen hule, men havnet mindst et niveau under deres bedste periode under manager Jürgen Klopp.

Vi ser Betsafe/Nordicbet have større tiltro til Real Madrid, da de blot tilbyder odds 1,40 for Real Madrid vinder gruppen.

Gruppe F: Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Real Madrid 1,53 Scandic Bookmakers
Dortmund 3,10 Danske Spil
Sporting Lissabon 15,00 Cashpoint
Legia Warszawa 68,00 Cashpoint

Gruppe G: Porto favorit i FCKs gruppe

Har FC København en ærlig chance for at overraske eller er de dømt på forhånd til at slutte på sidstepladsen?

Det bliver nok nogle svære kampe, men hvis FCK-Løverne tør spille deres chance og gå efter sensationen, så er hverken Porto, Leicester eller Club Brügge uovervindelige.

Porto går videre til odds 1,44 hos Bet365*

Med suveræn opbakning fra lægterne på Estádio Do Dragão har Porto en skræmmende hjemmebane. Portugiserne har et rigtig stærkt hold, som også i de seneste sæsoner har vist solide præstationer i Champions League.
Læs brugertip

Kasper Schmeichel og holdkammeraterne fra Leicester har ikke fået den bedste start i denne Premier League-sæson, hvor de i seneste kamp blev besejret med hele 4-1 på Anfield af Liverpool. Den manglende erfaring kan også give dem problemer i denne gruppe, hvor Porto er udset som favorit.

Gruppe G: Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Porto 2,30 Sportingbet
Leicester 2,85 Unibet
Club Brügge 7,50 Danske Spil
FC København 10,00
NordicBet

Gruppe H: Juventus ser sig ikke tilbage

Den Gamle Dame fra Torino mener det alvorligt og har sendt et kraftigt signal til konkurrenterne ved at hente erfarne forstærkninger i sommerens transfervindue.

Juventus vinder Gruppe H: odds 1,571 hos Sportingbet

Checkhæftet er blevet luftet i Torino og Juventus har forstærket truppen med Higuain, Dani Alves, Benatia og Pjanic. De er hentet for at sikre Champions League-succes og bringer Juve op på et andet niveau end Sevilla, Lyon og Dinamo Zagreb.

Sevilla, med den danske midtbanespiller Michael Krohn-Dehli, har en håndfuld meget spændende argentinere i truppen og ligner klar førsteudfordrer til Juventus.

Lyon har en målfarlig Lacazette i topform, men også en gavmild defensiv som kan blive kostbar, mens Dinamo Zagreb skal forsøge sig i rollen som favoritdræber.

Gruppe H: Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Juventus 1,571 Sportingbet
Sevilla 3,80 NordicBet
Lyon 8,00
Scandic Bookmakers
Dinamo Zagreb 51,00
Unibet