SBS Discovery Media (Kanal 5 og 6'eren) har købt rettighederne til at vise kvalifikationskampene til EM 2016 og VM 2018…

Til de næste kvalifikationsturneringer i landsholdsregi kan du godt forberede dig på at skulle tune ind på Kanal 5 eller 6'eren. Selskabet bag kanalerne, SBS Discovery Media, har nemlig købt rettighederne af det europæiske fodboldforbund UEFA.

- Fodbold er den største sport i verden, og vi er meget glade, entusiastiske og stolte over at have sikret alle kvalifikationskampene med europæiske hold, siger Henrik Ravn, nordisk præsident for SBS Discovery Media, i en pressemeddelelse.

Rettighederne gælder for samtlige 546 europæiske kvalifikationskampe til de to slutrunder, og ifølge UEFA sendes Danmarks kampe på Kanal 5.

EU: Gratis VM og EM til folket

Nyheden kommer på samme dag som en EU-dom slår fast, at EU-lande gerne må sikre, at befolkningen får adgang til at se alle kampe ved VM- og EM-slutrunder gratis på landsdækkende tv.

Det betyder, at selvom du måske ikke har adgang til Kanal 5 og dermed kvalifikationen, så kan du stadig følge selve slutrunderne på gratiskanalerne.