Blandt de danske licenshavere er en ny bookmaker med et eventyrligt navn, flotte odds og en startbonus. Læs vores anmeldelse af Mermaid Bet...

I 2005 fik fire danske pokerspillere den ide at de ville skabe et bedre online poker-koncept end de der allerede fandtes på markedet. Et halvt år senere havde 265 andre pokerspillere investeret i konceptet, og primo 2006 gik Mermaid Poker i luften.

Fem år senere blev Mermaid Poker solgt til britiske Gaming Media Group, men konceptet består, og i januar 2012 lanceredes MermaidBet. Med dansk licens, naturligvis - Danmark har jo forkærlighed for havfruer.

Den danske oprindelse og det HC Andersen-inspirerede navn til trods, har MermaidBet ikke dansksproget support. Men engelsksprogede havfruer kan også forføre.

Med et udbud i den gode ende af skalaen, odds der på visse områder er blandt de bedste på markedet, et habilt udbud af livebetting, altsammen præsenteret i en lækker indpakning på deres website, er der al mulig grund til at overveje MermaidBet som en seriøs bestanddel i ens portefølje af bookmakere.

Læs mere om MermaidBet i vores anmeldelse hvor vi også fortæller om havfruens fine startbonus på 100% (op til 100 euro).