Vi uddeler præmier for 12.000 kroner efter første ligatip-konkurrence og fløjter næste konkurrence i gang. Værsgo at vise hvad du kan som tipper...

BetXperts første Kickoff-konkurrence (sponsoreret af Bet365*) sluttede mandag aften, og det er tid til at kåre de 10 præmievindere blandt de i alt 213 deltagere - samt til at sætte næste konkurrence i gang. Åben for alle BetXpert-brugere, også dem der ikke deltog i første konkurrence.

Allerbedst i første konkurrence var "rudolfo" der scorede et overskud på 222 enheder med sine tips, herunder odds 6,0 for krydset i Real Madrid-Valencia.

Præmielisten

1 (iPhone 4S): rudolfo. 222 enheder.

2 (BluRay-afspiller): Prankster

3 (Monster-headset): morytter

4 (iPod Nano): soupnazi

5 (Monster-earplugs): gnavpot

6 (SuperGavekort, 300 kr): steen3333

7 (SuperGavekort, 300 kr): tigerfinn

8 (SuperGavekort, 300 kr): Pittsburgh

9 (SuperGavekort, 300 kr): CuPOxx

10 (SuperGavekort, 300 kr): Speedy Gonzales

Vi kontakter præmievinderne. Bemærk: For at være berettiget til en præmie skal man have satset mindst 10 kr hos Bet365* på een af konkurrencens kampe.

Næste konkurrence i gang

Kickoff-konkurrence nr 2 (af i alt 3) er allerede i gang. Kampene spilles primært 24.-27. august, altså fredag-mandag. Men der er en tyvstarter onsdag i Premier League-kampen Chelsea-Reading, og man kan allerede nu sætte sine tips, også til weekenden.

http://www.betxpert.com/konkurrencer/liga-kickoff/kampe

Konkurrence for dygtige tippere

Konkurrencerne går ud på at optjene så stort et odds-overskud som muligt ved at tippe på kampe fra "de store ligaer": Premier League, La Liga, Ligue 1, Serie A og Bundesligaen.

I hver konkurrence har du 100 enheder hvoraf du højst kan satse 20 på een kamp. Du kan tippe på mindst 15 forskellige markeder på hver kamp - alle med up-to-date odds fra Bet365*. 1X2, asian handicap, over/under, målscorerspil...


Det hele foregår på BetXpert, og indsatserne er fiktive. Men det er præmierne ikke.

Gå til konkurrencesiden

Konkurrencerne er åbne for BetXperts brugere og er gratis. For at være berettiget til præmierne, skal du dog have placeret et spil for mindst 10 kr hos Bet365* på én af de kampe der optræder i den givne konkurrence.

Hvis du ikke har en BetXpert-brugerprofil, kan du åbne én her: http://www.betxpert.com/bruger/opret-bruger


Har du ikke endnu en konto hos Bet365*, så opret en konto via et link her på siden.