Sponsoreret indhold fra Danske Spil

For første gang nogensinde, så er et dansk hold i en kvartfinale i en europæisk basketturnering. I det første gruppespil havnede Bakken Bears på en 2. plads, hvorefter de sluttede på en imponerende førsteplads i det andet og sidste gruppespil inden playoffs.
I ottendedelsfinalen blev det lettiske storhold Ventspils besejret over to kampe, hvilket var en kæmpe overraskelse. Nu er modstanderen franske ESSM Le Portel, som virkelig har imponeret i FIBA Europe Cup.

- Le Portel vandt hele 11 af deres 12 kampe i gruppespillet, og det er blandt andet én af årsagerne til at vi anser dem som favoritter mod Bakken Bears, udtaler Mathias Reimer Larsen, oddssætter hos Danske Spil.

- Bears har flere gode spillere i truppen, men de skal virke sætte deres lid til specielt én spiller. Med 280 point, så er DeVaughn Akoon-Purcell topscorer i FIBA Europe Cup. Det er ekstremt vigtigt at han holder momentum, hvis den aarhusianske klub skal gøre sig forhåbninger om videre avancement i turneringen.

Du kan få dine penge 4.0 gange igen, hvis Bakken Bears går sammenlagt videre til semifinalen. Ønsker du at se flere spil på den første kamp i Vejlby-Risskov Hallen tirsdag d. 20.03, så kan du gøre det her.