Premier Leagues nye mållinjeteknologi bestod sin første test i kampen mellem Chelsea og Hull…

Seere af denne sæsons Premier League har nok bidt mærke i specielle replays ved situationer omkring mållinjen. Det har været mållinjeteknologien Hawk-Eye, der for første gang er taget i brug denne sæson. Som man kender det fra tennis skal teknologien afgøre om bolden krydser stregen - gør den det, vibrerer dommerens ur og han kan dømme mål.

I søndagens kamp mellem Chelsea og Hull opstod første tvivlstilfælde. Hjemmeholdet førte 2-0 ved slutningen af første halvleg, da Frank Lampard sendte et hjørnespark ind i hovedet på Branislav Ivanovic, der headede mod mål. Hull-keeper Allan McGregor reddede af to omgange - og sidste gang lige på stregen. Dommer Jonathan Moss' ur vibrerede ikke og senere replays på tv og storskærm afslørede da også, at der ikke var mål.

Ligeledes lød der ingen protester fra Chelsea-spillere og -sidelinje, og holdene kunne gå til pause umiddelbart efter.