BetXperts håndboldekspert Chipurin lagde ud med et par kiksere, men så ramte han en gylden stime og sluttede af med 15 ud af 17 OL-pletskud. Håndboldeksperten holder imponerende 121 procents tilbagebetaling for hele året.

De Olympiske Lege sluttede natten til søndag med afslutningscermonien efter en suveræn søndag aften, hvor de danske håndboldherrer kunne juble over OL-guld efter en hæsblæsende finale mod de regerende mestre fra Frankrig.

Der var dog flere, som jublede over sejren. For med endnu et overspil i hus sluttede håndboldeksperten Chipurin et flot OL af.

Før turneringen skrev han denne flotte optakt om legenes håndboldturnering. Derefter lagde han ud med et par missere, men fik derefter gang i en imponerende stime med 15 ud af 17 pletskud. Det resulterede i et OL-overskud på 3,35 units og en tilbagebetalingsprocent på 115 %.

Få hans spil direkte på mail

Og her må vi igen understrege, at den statistiske varians kan spille ind. Men ser man på 2016, så har Chipurin haft et flot år, hvor han ligger med en tilbagebetalingsprocent på 121 % og en balance på 14,54 efter 69 spil.

Sammenlagt ser det også godt ud. Alt i alt har håndboldeksperten en tilbagebetalingsprocent på 116 for mere end 160 spil.

Få Chipurins spilforslag direkte på mail her.