Danske Spil* søger en oddssætter, der skal hjælpe til i den daglige drift. Drømmer du om at arbejde for en bookmaker, så er det måske din store chance...

Drømmer du om et job i bookmakerbranchen, men er du usikker på, om du vil rejse hele vejen til udlandet for at finde et, så er der nu gode nyheder. Danske Spil* søger nemlig en oddssætter til deres spildrift snarest muligt.

Som oddssætter hos Danske Spil* får du ansvarsområder, der dækker over overvågning af Oddset-spillere, daglig drift og intern administration. På sigt skal der arbejdes mere med opsætning af væddemål samt generel oddssætning.

Danske Spil* søger en person, der er positiv og imødekommende, ligesom man skal være klar til at tænke analytisk og strategisk. Ydermere er det et krav, at man har erfaring fra branchen. Det er også vigtigt at være frisk på aften-, weekend- og nattearbejde, samt sportsinteresseret.

Til gengæld tilbyder Danske Spil* en række fordele, som man kan læse nærmere om i stillingsopslaget.

Ansøgningen skal være modtaget senest den 29. marts og mærket ”Oddssætter”. Her bedes du også vedlægge CV samt anbefalinger i pdf-format. Det hele skal mailes til [email protected].

Her finder du stillingsopslaget

  • Besøg Danske Spil*
  • Klik ind på ”Om Danske Spil*
  • Klik ind på ”Karriere”
  • Find punktet ”Ledige stillinger”