Danbook er ude med odds på om danskeren beholder bjergtrøjen endnu en etape - eller om dagens mange spurter gør, at han mister prikkerne...

Efter gårsdagens etape hvor Michael Mørkøv fik dagens eneste point i bjergkonkurrencen er det store spørgsmål om han kan forsvare den prikkede bjergtrøje efter 3. etape?

Mørkøv har 4 point i konkurrencen, mens de næstbedst placerede kun har 1 enkelt point. Det bliver dog ingenlunde let at forsvare trøjen på 3. etape, hvor der er hele 6 indlagte spurter.

Dog vurderer vi ved Danbook, at der er gode chancer for at Mørkøv igen skal på podiet efter 3. etape og trække den prikkede trøje over hovedet. Mange af bjergspurterne ligger sidst på dagens etape, hvorfor det langt fra er sikkert, at det er det samme udbrud, der kommer til at slås om pointene på 3. etape. Ydermere har den danske bjergged indtil videre ramt dagens udbrud på de 2 første etaper, hvorfor man absolut ikke skal udelukke, at han kan komme med i dagens hug endnu engang.

Hvis man tror Mørkøv forsvarer den prikkede bjergtrøje på 3. etape, så belønnes man med odds 1,60, mens der er odds 2,20 på, at han må aflevere trøjen med prikkerne.

Find spillet hos Danbook > Tour de France > Specialspil