Ifølge Danbook får FCN det meget svært i deres debut i Champions League og ser ud til at blive prügelknabe i Gruppe E...

Danbook er ude med et unikt udbud af specials på FCN og deres præstation i Gruppe E i Champions League. Der er en masse spilmuligheder, som nok skal tilfredsstille alle spilleglade danskere.

Skulle det lykkes FCN at kopiere FCKs bedrift for 2 sæsoner siden og kvalificere sig videre til 1/8-dels finalerne i CL så belønnes man med hele odds 18. Med andre ord er der meget lidt tiltro til FCN fra Danbook-oddssætternes side. Selv hvis FCN skulle komme på 3. pladsen og kvalificere sig til Europa League, så får man faktisk hele 5,25. Får FCN mere end 4,5 point i gruppespillet så får man hele odds 3,50 på det udfald.

Ud af de mange spil på Gruppe E kan man nævne nogle af de mere sjove af slagsen. Tror man FCN slet ikke får et eneste point i gruppespillet så er der odds 10 ved kasse 1, mens hvis man tror på den helt store sensation og FCN vinder gruppe E, så belønnes man med odds 133.

Man kan finde Danbooks store udbud på Gruppe E her: Danbook - Odds - International - Champions League (Gruppe E)