Banner for vBet
Banner for vBet

Sweet Bonanza Xmas

Sidst opdateret:

En spilleautomat med juletema kan være det perfekte værktøj til at få julestemningen på plads. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at Sweet Bonanza Xmas er en videoslot, der gør det svært ikke at få lyst til dans om juletræet, pebernødder og snedækkede juledekorationer.

Læs med her i vores anmeldelse af juleudgaven af Pragmatic Plays populære spilleautomat, Sweet Bonanza, og bliv klogere på maksgevinster, symboler, tilbagebetalingsprocent og meget mere.

Spil Sweet Bonanza Xmas hos disse danske casinoer

Dansk favorit
Mange kampagner og tilbud
Tilbyder gratis spins
Bonus
1000 DKK
10x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Servudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk  Min. Indbetaling er 75 kr. Omsætningskrav x10, indenfor 60 dage på spillemaskiner. F.eks. indbetal 100 kr. omsæt 1.000 kr. og få 100 kr. Tilbuddet udbetales  i kontanter. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | r&v gælder | Spil ansvarligt

Mange kampagner og tilbud
Dansk licens
Stort spiludvalg
Bonus
1000 DKK
10x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Servudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk  Min. Indbetaling er 100 kr. Omsætningskrav x10, indenfor 60 dage på spillemaskiner. F.eks. indbetal 100 kr. omsæt 1.000 kr. og få 100 kr. Tilbuddet udbetales  i kontanter. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | r&v gælder | Spil ansvarligt

24/7 kundeservice
Tilbyder gratis spins
Indbetal med MobilePay
Bonus
1000 DKK
10x
Free spins
50
0x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling er 75 kr. Omsætningskrav x10, indenfor 60 dage på spillemaskiner. F.eks. indbetal 100 kr. omsæt 1.000 kr. og få 100 kr. Tilbuddet udbetales  i kontanter. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt

Bonus uden omsætningskrav
Tilbyder cashback
Tilbyder gratis spins
Free spins
50
0x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Servudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk  Min. Indbetaling er 100 kr. Indbetal 100kr, få 50 Spins på Book of Dead. Spin-værdi: 2kr. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | r&v gælder | Spil ansvarligt

Indbetal med MobilePay
24/7 kundeservice
Stort spiludvalg
Bonus
500 DKK
10x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.  Min. Indbetaling er 100 kr. Omsætningskrav x10, indenfor 60 dage på spillemaskiner. F.eks. indbetal 100 kr. omsæt 1.000 kr. og få 100 kr. Tilbuddet udbetales  i kontanter. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt

Tematik og grafik

Der er ingen tvivl om, at Pragmatic Play her har skabt en spilleautomat, der virkelig formår at formidle et juletema. Udover de snedækkede landskaber i baggrunden med snemænd, rødnæsede mus og juleslik, fornemmes julestemningen også i spillets resterende grafik og musik.

Eksempelvis er symbolerne i Sweet Bonanza Xmas er stort set magen til dem, du finder i den klassiske udgave af den populære spilleautomat med den ene forskel, at de er dækket med et lille lag sne på toppen. Det samme gælder for rammen rundt om hjulene og de andre bokse; den er nemlig både snedækket og rød- og hvidstribet.

Baggrundsmusikken har juletoner og -instrumenter over sig, og leder derfor straks tankerne hen på den hyggelige juletid og alt, der hører sig til. Man kan lige se de mørke gader lyst op af juledekorationer, hyggelige julestunder i byens hjem, samt fest og glade dage på skøjtebanen.

Måske vigtigst af alt i vores optik; musikken ændrer ikke fuldstændig karakter og stil, når man begynder at spinne. Juletemaet holdes hele vejen igennem, og det giver bare en mere helstøbt spiloplevelse.

Slot detaljer

 • Spiludvikler

  Pragmatic Play

 • Lancering

  28. november 2019

 • Tema

  Jul

 • Maksimal gevinst

  21 100x

 • Antal hjul, rækker og betalingslinsjer

  6 hjul med 5 rækker uden betalingslinjer

 • RTP

  96,48% – 96,51%

 • Volatilitet

  Mellem

 • Minimumsindsats

  0,20 kr. per spin

 • Maksimumsindsats

  125 kr. per spin

 • Spilfunktioner

  Free spins bonus, køb bonusrunde, forhøj indsats og øg vinderchance, tumlegevinster

Sådan spiller du Sweet Bonanza Xmas

Føler du dig fristet af sneklædt juleslik og lækre frugter? Så er det bare med at fyre op for Sweet Bonanza Xmas; det er nemlig en ganske enkel spilleautomat at gå til – måske en af de enkleste. Du skal nemlig ikke tage stilling til betalingslinjer eller alverdens wild-symboler.

I stedet tæller alle symboler uanset, hvor de er på automatens 6 hjul og 5 rækker. Samtidig er der ikke wild-symboler, der komplicerer spillet og hvornår der er gevinster. Det eneste ”anderledes” symbol er scatter-symbolet, som kan udløse bonusrunden med free spins.

Til gengæld skal du være opmærksom på tumlefunktionen. Denne får vindende symboler til at forsvinde, når gevinsten er blevet tildelt. Herefter fyldes de nu tomme pladser op med nye symboler, der potentielt set kan resultere i en ny gevinst, som herefter også fjernes fra hjulene og så fremdeles. Har du spillet Candy Crush, vil du hurtigt genkende mekanikken.

Dertil kommer forskellige ekstrafunktioner som eksempelvis muligheden for at købe sig til en bonusrunde eller for at øge sine vinderchancer ved at sætte indsatsen op. Disse kan du læse mere om senere i anmeldelsen.

Symboler og gevinster

Se nedenstående tabel for en oversigt over symbolerne i Sweet Bonanza Xmas og de gevinster, som de udbetaler. Bemærk, at spillet ikke gør brug af gevinstlinjer, men i stedet regner med antal symboler på hele automaten – derfor de lidt højere krav til, hvor mange der skal fremgå på én gang.

Symbol8 – 9 på skærmen10 – 11 på skærmen12+ på skærmen
Rødt hjerte10,00 x25,00 x50,00 x
Lilla firkant2,50 x10,00 x25,00 x
Grøn femkant2,00 x5,00 x15,00 x
Blå rombe1,50 x2,00 x12,00 x
Æble1,00 x1,50 x10,00 x
Blomme0,80 x1,20 x8,00 x
Vandmelon0,50 x1,00 x5,00 x
Vindruer0,40 x0,90 x4,00 x
Banan0,25 x0,75 x2,00 x
Oversigt over symboler og gevinster i Sweet Bonanza Xmas.

Udover ovenstående symboler, finder man også en snedækket slikkepind på hjulene i Sweet Bonanza Xmas. Slikkepinden er et scatter-symbol, og udbetaler henholdsvis 3 x, 5 x og 100 x indsatsen ved at fremgå 4, 5 eller 6 gange på tværs af automaten. Samtidig aktiverer den bonusrunden.

Maksgevinst på Sweet Bonanza Xmas

Maksgevinsten på Sweet Bonanza Xmas er svimlende 21.100 gange indsatsen. Ved en maksimumsindsats på 125 kroner betyder det, at man potentielt set kan vinde 2.637.500 kroner på ét spin.

Udover at kræve masser af held, så forudsætter det også, at man ender i bonusrunden. Her er der nemlig mulighed for at opnå op til flere multiplikatorer, som vil være nødvendige for at vinde de helt store præmier.

Chancen for at vinde maskgevinsten er minimal – i hvert fald er der ikke mange dokumenterede vindere af den. Det kunne godt indikere, at man skal spinne hele julemåneden igennem og lidt til, hvis man vil slutte året af med et brag af en gevinst.

RTP / Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten for Sweet Bonanza Xmas er opgivet til at være mellem 96,48 % og 96,51 %. Forskellen afhænger af, hvorvidt man har aktiveret den såkaldte forindsats-funktion, der øger sandsynligheden for gevinster eller ej.

Ekstrafunktioner

Der er flere ekstrafunktioner i Sweet Bonanza Xmas, som er værd at fremhæve. Eksempelvis kan man til hver en tid øge chancen for gevinster og bonusrunde ved at øge sin aktuelle indsats med 25 %. Det kaldes for en forindsats-funktion, og vi har blandt andet også set den i Gates of Olympus, der har mange tekniske ligheder med Sweet Bonanza Xmas.

Derudover er der mulighed for at købe sig adgang til bonusfunktionen, hvis ikke man har tålmodigheden til at vente på, at hjulene lander på de 4 scatter-symboler. Det koster til hver en tid 100 gange indsatsen på købstidspunktet. Har man tiltro til, at man kan mere end 100-doble sin indsats, kan det være værd at overveje brugen af funktionen.

De to ovenstående funktioner kan ikke kobles; man kan altså ikke både have en 25 % højere indsats mod en øget gevinstchance og købe sig til free spins. Det er enten eller. Til gengæld kan man frit bruge autospil-funktionen uanset hvilke andre funktioner man bruger.

Den fungerer rigtig fint med et bredt udvalg af indstillinger, samt muligheden for kvik- og turbospins. De gør det muligt at springe henholdsvis nogle eller alle animationer over, og på den måde reducere ”spildtiden” gevaldigt.

Bonusrunder

Bonusrunden i Sweet Bonanza Xmas udløses, når der efter et spin fremgår minimum 4 scatter-symboler (slikkepinde) på spilleautomatens hjul. Alternativt kan man købe sig adgang til bonusrunden for 100 gange den aktuelle indsats. Herefter vil man automatisk blive tildelt 10 gratis spins, som spillet automatisk spiller igennem for dig.

Scatter-symbolerne forbliver aktive under free spins runden, og du kan derfor være heldig at vinde yderligere gratis spins og på den måde øge dine gevinster yderligere. Dette hjælpes også på vej af multiplikatorsymbolerne, der fremgår af automaten under bonusrunden. Disse kan øge en gevinst i et givent spin med alt mellem 2 x og 100 x, og hjulene kan godt lande på flere multiplikatorsymboler ad gangen – hvis det er tilfældet lægges de sammen.

Pros

 • Dynamisk spiloplevelse uden betalingslinjer
 • Op til 100x multiplikator
 • Vellykket forsøg på at skabe julestemning

Cons

 • Minimal chance for at vinde maksgevinsten

Konklusion

Underholdningsværdi
0 %
Grafik og lyd
0 %
Spilfunktioner og bonusspil
0 %