Banner for vBet
Banner for vBet

Floating Dragon

Sidst opdateret:

Floating Dragon Hold & Spin virker ved første øjekast som en klassisk spilleautomat med asiatisk tema, men der er flere ting, der gør den til noget for sig. Udviklerne, Pragmatic Play & Reel Kingdom, har nemlig givet den to bonusrunder, garanterede minimumsgevinster og meget mere.

Læs med her i anmeldelsen og bliv klogere på spillets tematik, gevinster, RTP og meget mere. Få samtidig vores dom over Floating Dragon, når vi afslutningsvis konkluderer på vores oplevelse med den populære spilleautomat.  

Spil Floating Dragon på disse danske casinoer

Dansk favorit
Mange kampagner og tilbud
Tilbyder gratis spins
Bonus
1000 DKK
10x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Servudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk  Min. Indbetaling er 75 kr. Omsætningskrav x10, indenfor 60 dage på spillemaskiner. F.eks. indbetal 100 kr. omsæt 1.000 kr. og få 100 kr. Tilbuddet udbetales  i kontanter. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | r&v gælder | Spil ansvarligt

Mange kampagner og tilbud
Dansk licens
Stort spiludvalg
Bonus
1000 DKK
10x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Servudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk  Min. Indbetaling er 100 kr. Omsætningskrav x10, indenfor 60 dage på spillemaskiner. F.eks. indbetal 100 kr. omsæt 1.000 kr. og få 100 kr. Tilbuddet udbetales  i kontanter. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | r&v gælder | Spil ansvarligt

24/7 kundeservice
Tilbyder gratis spins
Indbetal med MobilePay
Bonus
1000 DKK
10x
Free spins
50
0x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling er 75 kr. Omsætningskrav x10, indenfor 60 dage på spillemaskiner. F.eks. indbetal 100 kr. omsæt 1.000 kr. og få 100 kr. Tilbuddet udbetales  i kontanter. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt

Bonus uden omsætningskrav
Tilbyder cashback
Tilbyder gratis spins
Free spins
50
0x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Servudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk  Min. Indbetaling er 100 kr. Indbetal 100kr, få 50 Spins på Book of Dead. Spin-værdi: 2kr. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | r&v gælder | Spil ansvarligt

Indbetal med MobilePay
24/7 kundeservice
Stort spiludvalg
Bonus
500 DKK
10x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.  Min. Indbetaling er 100 kr. Omsætningskrav x10, indenfor 60 dage på spillemaskiner. F.eks. indbetal 100 kr. omsæt 1.000 kr. og få 100 kr. Tilbuddet udbetales  i kontanter. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt

Tematik og grafik

Pragmatic Play står, sammen med Reel Kingdom, bag en række såkaldte Hold & Spin spilleautomater, som alle har mindet meget om hinanden rent tematisk. Men med Floating Dragon er de gået i en helt anden retning ved at skabe et spil, der drager på klassiske kinesiske symboler såsom drager, samt farverige fugle og fisk.

Det er dog ikke kun symbolerne, der giver kinesiske konnotationer; også spillets logo og baggrundens farverige træer leder tankerne hen på østen. Kombineret med underlægningsmusikken er man således ikke et øjeblik i tvivl om, at Floating Dragon tager en med på en rejse til Kina.

Både det visuelle og lydmæssige aspekt af spillet er utroligt vellykket, og sikrer en gennemført tematik. Samtidig sørger de lyse farver og den glade musik for at skabe en ubekymret og sommerlig følelse.

Slot detaljer

 • Spiludvikler

  Pragmatic Play

 • Lancering

  15. april 2021

 • Tema

  Kina

 • Maksimal gevinst

  5 000x

 • Antal hjul, rækker og betalingslinsjer

  5 hjul med 3 rækker og 10 betalingslinjer

 • RTP

  96,71%

 • Volatilitet

  Høj

 • Minimumsindsats

  0,10 kr. per spin

 • Maksimumsindsats

  250 kr. per spin

 • Spilfunktioner

  Free spins bonus, re-spins, Hold & Spin

Sådan spiller du Floating Dragon

Spillet er lige til at gå til – præcis som vi kender det fra Pragmatic Plays øvrige udgivelser. Du starter med at justere din indsats ved hjælp af + og – knapperne, og så er du ellers klar til at spinne selv eller ved hjælp af autospilfunktionen.

For at vinde skal du få hjulene til at lande således, at de samme symboler vises på mindst 2 hjul ved siden af hinanden set fra venstre mod højre langs en af de i alt 10 gevinstlinjer. De helt store gevinster vinder du dog i en af de to bonusrunder; Hold & Spin eller Free Spins. Hvordan disse udløses og fungerer, kommer vi nærmere ind på senere i anmeldelsen.

Symboler og gevinster

Nedenstående tabel viser en oversigt over gevinstgivende symboler i Floating Dragon. Som hovedregel skal der fremgå mindst 3 symboler på en gevinstlinje, før en gevinst udløses, men skibet, det bedst betalende symbol, giver en gevinst allerede ved 2 fremkomster.

Sammenlignet med mange andre spilleautomater, giver symbolerne i Floating Dragon pæne gevinster, hvis man formår at få 5 på en gevinstlinje; det værst betalende symbol giver nemlig stadig pengene 10 gange igen, mens det bedst betalende symbol sikrer en gevinst på 200 gange indsatsen.

Symbol2 på en gevinstlinje3 på en gevinstlinje4 på en gevinstlinje5 på en gevinstlinje
Skib0,50 x5,00 x20,00 x200,00 x
Fugl3,00 x15,00 x100,00 x
Sommerfugl2,00 x10,00 x50,00 x
Drage2,00 x10,00 x50,00 x
Fisk1,00 x5,00 x20,00 x
A0,50 x2,50 x10,00 x
K0,50 x2,50 x10,00 x
Q0,50 x2,50 x10,00 x
J0,50 x2,50 x10,00 x
100,50 x2,50 x10,00 x
Oversigt over gevinstgivende symboler i Floating Dragon.

Udover ovenstående, er Floating Dragon også udstyret med op til flere symboler, der ikke direkte giver gevinst.

Her har vi blandt andet prinsessen, der fungerer som wild-symbol, og dermed erstatter alle symboler i tabellen ovenfor med henblik på at optimere din gevinst i en given runde. I modsætning til mange spilleautomater, fremgår wild-symbolet ikke i grundspillet, men udelukkende i bonusrunden med gratis spins. Her vil prinsessen til gengæld fremgå af alle automatens hjul.

Mere traditionelt er Floating Dragons scatter-symbol, der forestiller et dragehoved. Det fremgår af alle automatens hjul, og bruges til at udløse bonusrunden med gratis spins.

For at udløse den anden form for bonusrunde, kaldet Hold & Spin, skal du lande på tre guldmønter (Money Symbol). De fremgår kun af spilleautomatens midterste hjul, og vil tilfældigt blive tildelt en multiplikatoreffekt på mellem 1 x og 20 x. Denne kommer kun i spil, hvis bonusrunden udløses.

I Hold & Spin-bonusrunden vil der på automatens øvrige 4 hjul (1, 2, 4 og 5) fremgå en diamant (Diamond Money Symbol). Denne tildeles tilfældigt en multiplikatoreffekt på mellem 100 x og 4.993 x.

Maksgevinst på Floating Dragon

På trods af, at du kan opnå en multiplikatoreffekt på 4.993 gange gevinsten i en Hold & Spin-bonusrunde, er maksgevinsten på Floating Dragon blot 5.000 gange din indsats. Når du denne grænse i en bonusrunde, vil runden automatisk slutte – også selvom det måtte være før tid.

Med en maksimal indsats på 250 kroner betyder det, at maksgevinsten udgør 1.250.000 kroner, hvilket i og for sig er pænt nok. Når det så er sagt, så er 5.000 x indsatsen i den lavere ende, når det kommer til maksgevinster på spilleautomater.

Til gengæld er der en udmærket sandsynlighed for at vinde maksgevinsten. Rent statistisk sker det ved 1 ud af 606.722 spins, hvilket er noget bedre odds end andre automater, hvor man matematikken lægger op til millioner af spins for at opnå en maksgevinst.

RTP / Tilbagebetalingsprocent

Mens maksgevinsten hører til i den lave ende af bassinet, er Floating Dragons RTP klar til 3-metervippen. Med en tilbagebetalingsprocent på 96,71, er der nemlig her tale om en spilleautomat, der ligger et pænt stykke over gennemsnittet på omtrent 96 %.

Kort sagt betyder en RTP på 96,71 %, at du i på lang sigt kommer til at vinde 96,71 kroner for hver 100 kroner satset. Det er ikke helt nok til at gøre Floating Dragon til en af de bedst tilbagebetalende spilleautomater, men den er alligevel i den bedre ende af skalaen.

Ekstrafunktioner

Spilleautomater udgivet af Pragmatic Play, såsom Juicy Fruits, er som regel udstyret med en række ekstrafunktioner, som giver nemmere adgang til bonusrunderne. De er dog ikke en del af Floating Dragon, hvor man i stedet har prioriteret at give plads til Hold & Spin-bonussen.

Derfor finder du i virkeligheden blot en enkelt ekstrafunktion i spillet her; autospil. Den er til gengæld fin at have, så man ikke får en museskade i et forsøg på at vinde maksgevinsten. Den aktiveres ved at klikke på autospil-knappen, hvorefter du kan tage stilling til, hvor mange gange automaten skal spinne, samt hvor stærkt det skal gå (vælg mellem turbospin og kvikspin).

Vi savner dog muligheden for at indstille, hvornår spillet skal stoppe med at spinne igen. Det kunne eksempelvis være ved gevinster af en vis størrelse, eller hvis der tabes mere end et givent beløb.

Bonusrunder

Som nævnt flere gange i løbet af anmeldelsen, har Floating Dragon to bonusrunder; gratis spins og Hold & Spin.

Gratis spins

Lad os starte med den mest traditionelle af de to; free spins bonusrunden. Denne udløses ved, at hjulene lander på 3 eller flere scatter-symboler. Afhængig af antallet af dragehoveder, der aktiverer runden, vil du blive tildelt mellem 10 og 20 gratis spins.

Antal scatter-symbolerAntal gratis spins
310
415
520
Oversigt over forholdet mellem scatter-symboler og free spins i Floating Dragon.

I bonusrunden vil wild-symbolet fremgå af alle spillets hjul og fungere som erstatning for de gevinstgivende symboler i spillet. Dertil vil et wild-symbol indsamle værdien fra de fiskesymboler, der har et beløb stående under sig, og konverterer den samlede værdi til en gevinst.

Hver gang hjulene lander på et wild-symbol i løbet af bonusrunden, vil det blive indsamlet. For hver 4. symbol, vil du blive tildelt ekstra free spins, samt en multiplikator på først 2 x, sidenhen 3 x og til sidst 10 x.

Lander hjulene således, at der er mere end ét wild-symbol på skærmen, kan automatens øvrige symboler blive erstattet af fiskesymboler med tilhørende kontante gevinster.

Hold & Spin

Hold & Spin-bonusrunden udløses, hvis det midterste hjul fyldes op med guldmønter. Hvert af de i alt 3 symboler vil være tildelt en værdi, der svarer til mellem 1 x og 20 x indsatsen for det pågældende spin.

Ved starten af bonusrunden, vil disse guldmønter forblive på deres plads, mens symbolerne på automatens øvrige 4 hjul vil forsvinde, og værdien for guldmønterne tilføjes gevinsten for bonusrunden.

Herefter vil du blive tildelt 3 re-spins, som spinner alle automatens hjul. Lander du på en guldmønt igen, vil værdien af denne blive tilføjet til bonusrundens gevinst, og antallet af re-spins nulstilles.

Derudover vil diamantsymbolet også komme i spil. Lander hjulene på det, vil det automatisk få tildelt en værdi på mellem 100 x og 4.993 x indsatsen – og denne værdi tilføjes til bonusrundens samlede gevinst.

Så selvom man også kan vinde regulære gevinster som i grundspillet, er det især de her guldmønter og diamanter, der giver potentiale for at hive de 1.250.000 kroner hjem. Under alle omstændigheder vil du som minimum vinde 20 x din indsats, når du udløser Hold & Spin-bonusrunden – hvis ikke det sker i første omgang, vil du automatisk blive tildelt 3 re-spins ad gangen indtil de 20 x er opnået.

Pros

 • Tematik med feel-good-stemning
 • Attraktive bonusrunder
 • Høj RTP

Cons

 • Maksgevinst på blot 5.000 x
 • Ingen bemærkelsesværdige ekstrafunktioner

Konklusion

Underholdningsværdi
0 %
Grafik og lyd
0 %
Spilfunktioner og bonusspil
0 %