Banner for vBet
Banner for vBet

Juicy Fruits

Sidst opdateret:

Hvis du har en hang til frugtmaskiner, så er Juicy Fruits muligvis noget for dig; i hvert fald er det Pragmatic Plays bud på, hvordan en moderne en af slagsen kunne se ud. Kombineret med en underholdende bonusrunde og en høj maksgevinst, er der potentiale for et hit.

Men er Juicy Fruits et hit? Det undersøger vi nærmere her i anmeldelsen, hvor du blandt andet kan læse mere om spiloplevelsen, gevinsterne, tilbagebetalingsprocenten, ekstrafunktioner og bonusrunden. 

Spil Juicy Fruits på disse danske casinoer

Dansk favorit
Mange kampagner og tilbud
Tilbyder gratis spins
Bonus
1000 DKK
10x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Servudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk  Min. Indbetaling er 75 kr. Omsætningskrav x10, indenfor 60 dage på spillemaskiner. F.eks. indbetal 100 kr. omsæt 1.000 kr. og få 100 kr. Tilbuddet udbetales  i kontanter. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | r&v gælder | Spil ansvarligt

Mange kampagner og tilbud
Dansk licens
Stort spiludvalg
Bonus
1000 DKK
10x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Servudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk  Min. Indbetaling er 100 kr. Omsætningskrav x10, indenfor 60 dage på spillemaskiner. F.eks. indbetal 100 kr. omsæt 1.000 kr. og få 100 kr. Tilbuddet udbetales  i kontanter. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | r&v gælder | Spil ansvarligt

24/7 kundeservice
Tilbyder gratis spins
Indbetal med MobilePay
Bonus
1000 DKK
10x
Free spins
50
0x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling er 75 kr. Omsætningskrav x10, indenfor 60 dage på spillemaskiner. F.eks. indbetal 100 kr. omsæt 1.000 kr. og få 100 kr. Tilbuddet udbetales  i kontanter. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt

Bonus uden omsætningskrav
Tilbyder cashback
Tilbyder gratis spins
Free spins
50
0x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Servudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk  Min. Indbetaling er 100 kr. Indbetal 100kr, få 50 Spins på Book of Dead. Spin-værdi: 2kr. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | r&v gælder | Spil ansvarligt

Indbetal med MobilePay
24/7 kundeservice
Stort spiludvalg
Bonus
500 DKK
10x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.  Min. Indbetaling er 100 kr. Omsætningskrav x10, indenfor 60 dage på spillemaskiner. F.eks. indbetal 100 kr. omsæt 1.000 kr. og få 100 kr. Tilbuddet udbetales  i kontanter. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt

Tematik og grafik

Juicy Fruits er en moderne udgave af den klassiske frugtmaskine, hvilket kommer særligt til udtryk gennem spillets symboler. På hjulene finder du nemlig alverdens saftige og smagfulde frugter såsom hindbær, kirsebær, appelsiner, citroner, lime og vandmeloner. Dertil kommer klokke- og 7-talssymboler – præcis som vi kender det fra de gamle spillemaskiner.

Grafikken er i høj opløsning, står knivskarpt og har de meget kontrastfyldte farver, som Pragmatic Play er kendt for at have i sine spilleautomater. Kombineret med en animeret baggrund, der skal forestille et iskoldt glas juice med dråber løbende ned ad siden, så har vi her at gøre med en spilleautomat, der har et tiltalende visuelt udtryk.

Lydbilledet passer også fornuftigt ind med sin lidt tropiske stemning, der hurtigt kan sætte gang i drømmene om en juicebar på en bountystrand et sted i syden. Alt i alt en ganske vellykket tematik og et fint bud på, hvordan en moderne frugtmaskine kunne se ud.

Sådan spiller du Juicy Fruits

I bund og grund er Juicy Fruits et relativt enkelt spil; du fastsætter din indsats via + og – knapperne på hver side af spin-knappen – og så er du klar til at spinne de 5 hjul med 5 rækker. Målet er at aktivere en eller flere af de 50 gevinstlinjer; noget der har vist sig ikke at være så svært, som den høje volatilitet ellers kunne indikere.

Der er dog funktioner, som gør Juicy Fruits til lidt mere end en enkel spilleautomat. Det er nemlig muligt enten at købe sig til en bonusrunde eller at øge sin indsats med 20 % for at få flere scatter-symboler på spillets hjul. Klassiske funktioner fra Pragmatic Play, som vi kigger nærmere på senere i anmeldelsen.

Kombinerer man disse funktioner med bonusrundens udvidende wild-symbol, så er der på mange måder lagt op til en underholdende spiloplevelse – uden at den bliver for kompliceret.

Slot detaljer

 • Spiludvikler

  Pragmatic Play

 • Lancering

  25. marts 2021

 • Tema

  Frugtmaskine

 • Maksimal gevinst

  5000x

 • Antal hjul, rækker og betalingslinsjer

  5 hjul med 5 rækker og 50 betalingslinjer

 • RTP

  96,52%

 • Volatilitet

  Høj

 • Minimumsindsats

  1,25 kr. per spin

 • Maksimumsindsats

  750 kr. per spin

 • Spilfunktioner

  Free spins bonus, re-spins, expanding wilds

Symboler og gevinster

Gevinster vindes i Juicy Fruits, når hjulene lander således, at der fremgår 3, 4 eller 5 af det samme symbol på en gevinstlinje. Symbolerne skal fremgå af tilstødende hjul fra venstre mod højre – præcis som på de fleste andre spilleautomater.

Størrelsen på gevinsterne for én gevinstlinje kan variere mellem 0,20 x og 24,00 x din indsats, alt efter hvilke symboler, der udløser gevinsten. I mange spil kan man regne med, at billedsymbolerne giver de største gevinster og bogstavssymbolerne giver de laveste. I Juicy Fruits er det dog lidt mere rodet, som det fremgår af nedenstående tabel:

Symbol3 på en gevinstlinje4 på en gevinstlinje5 på en gevinstlinje
7-tal1,00 x5,00 x24,00 x
Vandmelon0,72 x4,00x 15,00 x
Hindbær0,48 x3,00 x10,00 x
Kiwi0,40 x1,60 x6,00 x
Jordbær0,32 x0,80 x3,00 x
Klokke0,32 x0,80 x3,00 x
Blomme0,32 x0,80 x3,00 x
Appelsin0,20 x0,48 x2,00 x
Citron0,20 x0,48 x2,00 x
Kirsebær0,20 x0,48 x2,00 x
Lime0,20 x0,48 x2,00 x
Kongekrone (wild)1,00 x5,00 x24,00 x
Oversigt over gevinstgivende symboler i Juicy Fruits.

Kongekronen er i Juicy Fruits et wild-symbol. Det betyder, at den kan erstatte alle andre symboler med undtagelse af scatter-symbolet for at give en større gevinst. Hvad der er interessant ved wild-symbolet i lige netop dette spil er, at det både i grund- og bonusspillet kan fylde helt op til 5 x 5 felter på automatens hjul.

Dertil kommer scatter-symbolet, som er en diamant. Dette bruges til at udløse og forlænge bonusrunden, hvilket vi kommer nærmere ind på senere i anmeldelsen. 

Maksgevinst på Juicy Fruits

Har du heldet med dig i spillets bonsurunde, kan du potentielt set vinde 5.000 x din indsats i Juicy Fruits. Med en maksimal indsats på 750 kroner svarer det til en maksgevinst på 3.750.000 kroner. Så selvom de 5.000 x er i den lavere ende for spilleautomater, så sikrer den høje indsats muligheden for at vinde stort, når vi regner i kroner og øre.

Sandsynligheden for at vinde maksgevinsten er også i den højere ende. Matematikken siger nemlig, at man burde vinde sin indsats 5.000 x igen på 1 ud af 752.165 spins. Sammenlignet med spil som The Green Knight er det en meget attraktiv vinderchance.

RTP / Tilbagebetalingsprocent

På trods af, at Juicy Fruits byder på ekstrafunktioner, der enten lader dig købe direkte adgang til en bonusrunde eller forhøje din indsats for at øge chancen for at udløse en bonusrunde, er tilbagebetalingsprocenten fast på 96,51 %.

Det vil sige, at for hver 100 kroner satset, kan du på lang sigt i gennemsnit forvente at vinde 96,51 kroner tilbage. Det er en RTP, der ligger lidt over gennemsnittet om end det ikke sikrer Juicy Fruits en plads på listen over spilleautomater med højest tilbagebetalingsprocent.

Ekstrafunktioner

De mest spændende ekstrafunktioner i Juicy Fruits er uden tvivl dem, der giver muligheden for nemmere adgang til bonusrunder. De bliver dog også akkompagneret af en udmærket autospil-funktion.

Autospil

Har du tænkt dig at gå efter maksgevinsten i Juicy Fruits, er der en overvejende sandsynlighed for, at du skal igennem et par spins. Det kan godt blive en anelse trættende i længden, hvis du selv skal aktivere hvert enkelt spin.

Med autospil-funktionen kan du sætte spillet til automatisk at spinne helt op til 1.000 gange – uden at du behøver at gøre noget. Samtidig har du mulighed for at vælge enten kvik- eller turbospin for at få det til at gå lidt hurtigere.

Til gengæld giver autospil-funktionen ikke mulighed for at fastsætte parametre, der bestemmer hvornår funktionen skal stoppe med at spinne igen. Det kræver derfor, at du er ekstra vågen, hvis du vælger at lade spillet spinne for dig.

Ekstra scatter-symboler

Scatter-symbolerne er dem, der udløser spillets bonusrunde. Hvis du gerne vil øge sandsynligheden for, at det sker, kan du bruge funktionen, der giver dig mulighed for at tilføje ekstra scatter-symboler til automatens hjul. Prisen er at øge indsatsen med 20 %, hvilket naturligvis også kan øge gevinsterne i den anden ende.

Køb gratis spins

Har du ikke tålmodigheden til at vente på, at bonusrunden og de gratis spins aktiveres naturligt, kan du til hver en tid købe dig til de nødvendige scatter-symboler for 100 x din indsats.

Herefter vil bonusrunden aktiveres og du vil blive tildelt dine gratis spins. Det kan være en god forretning, hvis du forventer at vinde mere end 100 x i løbet af bonusrunden. Det kan absolut lade sig gøre, men der vil også være bonusrunder, hvor du ikke kommer i nærheden af at tjene købsprisen hjem igen.

Bonusrunder

Bonusrunden i Juicy Fruits aktiveres enten ved at købe sig til den, som beskrevet ovenfor, eller ved at lande på 3 eller flere scatter-symboler. Herefter vil man blive tildelt 6 gratis spins.

Undervejs i hele bonusrunden vil der være et wild-symbol på spilleautomaten. Det vil flytte sig mellem hvert spin og det starter i størrelsen 1 x 1. Lander man på scatter-symboler undervejs i bonusrunden, vil de blive indsamlet. For hver 3 scatter-symboler man samler, vil man blive tildelt op til 3 yderligere free spins, og wild-symbolet vil vokse i størrelse; først til 2 x 2 og sidenhen 3 x 3, 4 x 4 og 5 x 5. Sidstnævnte svarer til hele automatens størrelse. 

Udløses bonusrunden med mere end 3 scatter-symboler, vil man starte bonusrunden med de ekstra symboler allerede indsamlet. Det vil sige, at hvis man får fuld plade med 5 scatter-symboler, vil bonusrunden starte med 2 scatter-symbolet indsamlet.

Pros

 • Underholdende og progressiv bonusrunde
 • Mulighed for at vinde op til 3.750.000 kroner
 • Gode ekstrafunktioner
 • Flot visuelt udtryk

Cons

 • Småkedeligt grundspil

Konklusion

Underholdningsværdi
0 %
Grafik og lyd
0 %
Spilfunktioner og bonusspil
0 %