Banner for vBet
Banner for vBet

Voodoo Magic

Sidst opdateret:

Pragmatic Play har med Voodoo Magic skabt en spilleautomat til alle dem, der er betaget af voodoo-kunst og alt, der hører sig til. Hører du til gruppen, der er fascineret af konceptet eller er du bare nysgerrig på spilleautomaten, så læs med videre her i anmeldelsen.

Nedenfor kan du nemlig blive klogere på mere end Voodoo Magics tematik. Vi dykker blandt andet også ned i spillets maksgevinst, RTP, bonusrunde og ekstrafunktioner. Samtidig introducerer vi dig til, hvordan du spiller det og ikke mindst, hvilke symboler du kan støde på, når du spinner hjulene.

Spil Voodoo Magic på disse danske casinoer

Dansk favorit
Mange kampagner og tilbud
Tilbyder gratis spins
Bonus
1000 DKK
10x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Servudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk  Min. Indbetaling er 75 kr. Omsætningskrav x10, indenfor 60 dage på spillemaskiner. F.eks. indbetal 100 kr. omsæt 1.000 kr. og få 100 kr. Tilbuddet udbetales  i kontanter. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | r&v gælder | Spil ansvarligt

Mange kampagner og tilbud
Dansk licens
Stort spiludvalg
Bonus
1000 DKK
10x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Servudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk  Min. Indbetaling er 100 kr. Omsætningskrav x10, indenfor 60 dage på spillemaskiner. F.eks. indbetal 100 kr. omsæt 1.000 kr. og få 100 kr. Tilbuddet udbetales  i kontanter. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | r&v gælder | Spil ansvarligt

24/7 kundeservice
Tilbyder gratis spins
Indbetal med MobilePay
Bonus
1000 DKK
10x
Free spins
50
0x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling er 75 kr. Omsætningskrav x10, indenfor 60 dage på spillemaskiner. F.eks. indbetal 100 kr. omsæt 1.000 kr. og få 100 kr. Tilbuddet udbetales  i kontanter. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt

Bonus uden omsætningskrav
Tilbyder cashback
Tilbyder gratis spins
Free spins
50
0x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Servudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk  Min. Indbetaling er 100 kr. Indbetal 100kr, få 50 Spins på Book of Dead. Spin-værdi: 2kr. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | r&v gælder | Spil ansvarligt

Indbetal med MobilePay
24/7 kundeservice
Stort spiludvalg
Bonus
500 DKK
10x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.  Min. Indbetaling er 100 kr. Omsætningskrav x10, indenfor 60 dage på spillemaskiner. F.eks. indbetal 100 kr. omsæt 1.000 kr. og få 100 kr. Tilbuddet udbetales  i kontanter. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt

Tematik og grafik

Fyrer du op for Voodoo Magic, bliver du taget direkte til New Orleans i byens storhedstid, hvor den var fyldt med heksekoner, jazz-musikere og voodoo i lange baner. Det er ikke nødvendigvis et nemt tema at lykkes med, men Pragmatic Play har i vores optik ramt plet.

Udover de passende symboler, sidder der en heksekone og brygger på en giftig, grøn gryde i baggrunden. På den anden side af spilleautomaten, hænger der en voodoodukke fra loftet, der er en slange i et glas og et kranie på hylden.

Når hjulene ikke spinnes, hører man insekterne og baggrundslydende, som var man i heksekonens hytte ude i sumpen. Begynder du at spinne, vil der komme en afdæmpet underlægningsmusik, der passer til området. Det er dog særligt i bonusrunden, at lydbilledet virkelig topper; her rammer bliver der nemlig fyret op for en jazz-melodi i højt tempo, der lige så godt kunne blive spillet på gaderne i New Orleans. 

Slot detaljer

 • Spiludvikler

  Pragmatic Play

 • Lancering

  7. januar 2021

 • Tema

  Voodoo

 • Maksimal gevinst

  1000x

 • Antal hjul, rækker og betalingslinsjer

  5 hjul med 4 rækker og 40 betalingslinjer

 • RTP

  96,50%

 • Volatilitet

  Høj

 • Minimumsindsats

  1 kr. per spin

 • Maksimumsindsats

  500 kr. per spin

 • Spilfunktioner

  Free spins bonus, garanteret gevinst, køb bonusrunde

Sådan spiller du Voodoo Magic

Det er nemt at komme i gang med Voodoo Magic; så snart du har åbnet for spillet, kan du hurtigt justere din indsats ved hjælp af ”+” og ”-”-symbolerne på hver side af spin-knappen. Herefter er du sådan set klar til at spinne, som du ville gøre på en hvilken som helst anden spilleautomat.

Du vil dog hurtigt opdage, at der er en spilfunktioner udover det sædvanlige, som er vigtig at kende. Lander du på to bonus-symboler, vil du, som trøstegave for ikke at have udløst bonusrunden, blive præsenteret for to trylledrikke.

Vælger du den ene trylledrik, vil ”Mystiske Forbandelser”-funktionen blive aktiveret. Her vil et tilfældigt antal wild-symboler erstatte tilfældige symboler på automaten og dermed forhåbentligt føre til en eller flere vinderkombinationer.

Vælger du den anden trylledrik, vil ”Fortune Hex”-funktionen blive aktiveret. Denne fjerner alle lavt betalende symboler fra automaten, og erstatter dem med de spilleautomatens bedst betalende symboler i stedet. Herefter udbetales alle eventuelle vinderkombinationer.

Symboler og gevinster

Gevinster udbetales i Voodoo Magic, når hjulene lander således, at 3 eller flere matchende symboler fremgår langs en af spilleautomatens 40 gevinstlinjer set fra venstre mod højre. Størrelserne på gevinsterne bestemmes på baggrund af Voodoo Magics gevinsttabel, som vi har gengivet nedenfor.

Symbol3 på en gevinstlinje4 på en gevinstlinje5 på en gevinstlinje
Wild1,25 x5,00 x12,50 x
Heks1,00 x2,50 x10,00 x
Krokodille0,50 x2,00 x5,00 x
Dødninge-hoved0,50 x1,50 x3,75 x
Dyrekranie0,50 x1,50 x3,75 x
A0,20 x1,00 x2,50 x
K0,20 x1,00 x2,50 x
Q0,20 x0,50 x2,00 x
J0,20 x0,50 x2,00 x
100,10 x0,25 x1,00 x
90,10 x0,25 x1,00 x
Gevinsttabel for Voodoo Magic.

Udover de gevinstgivende symboler, kan du også lande på to andre symboler, når du spiller Voodoo Magic;

 1. Bonus-symbolet
 2. ”Det Mystiske Symbol”

Førstnævnte giver lidt sig selv; lander du på nok bonus-symboler udløses bonusrunden. Mere interessant er ”Det Mystiske Symbol”. Det fungerer sådan, at efter ethvert spin, vil samtlige mystiske symboler på spilleautomaten forvandles til det samme, tilfældige symbol – og dermed forhåbentligt sikre dig en gevinst. 

Maksgevinst på Voodoo Magic

Voodoo Magic har en relativ lav maksgevinst på blot 1.000 gange indsatsen, hvilket svarer til 500.000 kroner ved den maksimale indsats på 500 kroner. Opnår du maksgevinsten i løbet af en bonusrunde, vil denne blive afsluttet før tid, gevinsten vil blive udbetalt og spillet vil nulstille.

De fleste nyere spilleautomater har en maksgevinst på 5.000 x eller opefter, og derfor placerer Voodoo Magic sig med sine 1.000 x i den lavere ende af skalaen. Til gengæld vil den i gennemsnit blive vundet ved 1 ud af 105.176 spin, hvilket er noget mere hyppigt end mange andre spilleautomater.

RTP / Tilbagebetalingsprocent

Voodoo Magics RTP er på 96,50 %, hvilket svarer til lidt over gennemsnittet for spilleautomater generelt set. Det er altså ikke her, at du finder branchens højeste tilbagebetalingsprocent, men spillet er fuldt ud konkurrencedygtigt med de fleste andre udgivelser.

Bemærk, at RTP’en falder til 96,49 %, hvis du benytter dig af ”Køb gratis spins”-funktionen. Det vil sige, at for hver 100 kroner satset, vil du i gennemsnit vinde 0,01 krone mindre end ved naturligt at aktivere Voodoo Magics bonusrunde.

Ekstrafunktioner

Udover de spilfunktioner, som vi nævnte tidligere i anmeldelsen, er Voodoo Magic også udstyret med en klassisk autospil-funktion. Med denne kan du få spillet til at klare opgaven med at spinne, så du slipper for manuelt at skulle klikke på spin-knappen hver eneste gang.

Dertil kommer mulighed for at købe dig til spilleautomatens bonusrunde. Dette kan du til hver en tid gøre for 80 x din aktuelle indsats. Spiller du eksempelvis for 10 kroner per spin, svarer det til, at bonusrunden vil koste dig 800 kroner at købe.

Forventer du at vinde mere end 80 x indsatsen i bonusrunden, kan det vise sig at være en god forretning. Men husk også, at det kan være en hurtig måde at miste penge på, hvis ikke du formår at hente investeringen hjem, så at sige.

Bonusrunder

Voodoo Magics bonusrunde udløses enten ved at købe sig til den, som beskrevet ovenfor, eller ved naturligt at lande på 3 bonus-symboler i grundspillet. Når bonusrunden aktiveres, vil du som spiller kunne vælge 1 ud af 3 kort, der vender med billedsiden nedad.

Hvordan bonusrunden kommer til at forløbe, vil afhænge af, hvilket af de 3 kort du ender med at vælge. Forskellen ligger i, hvad de mystiske symboler kan omdannes til, samt den mindste gevinst, som du er garanteret at vinde i runden. Se nedenstående tabel for gennemgang.

KortMystiske symbolerGaranteret gevinst
Mega VoodooWild, Hekse, Krokodille. Dødningehoved, Dyrekranie50 x indsats
Super VoodooWild, Hekse, Krokodille. Dødningehoved, Dyrekranie + A,K,Q,J,10,925 x indsats
VoodooWild, Hekse, Krokodille. Dødningehoved, Dyrekranie + A,K,Q,J,10,910 x indsats
Varianter af bonusrunden på Voodoo Magic-spilleautomaten.

Det er klart Mega Voodoo-kortet, du helst vil trække. Her har du ikke bare en garanteret indsats på 50 x indsatsen, men samtidig omdannes de mystiske symboler udelukkende til de bedst betalende symboler i spillet.

Men selvom de garanterede gevinster er rare at have, så virker det til, at Voodoo Magic er opbygget på en måde, hvor man sjældent overskrider dem. Det tager toppen af underholdningen ved bonusrunden og spilleautomaten som helhed.

Fordele og ulemper

Pros

 • Utrolig vellykket tematik
 • Garanteret gevinst i bonusrunden
 • Spændende spilfunktioner

Cons

 • Lav maksgevinst på 1.000 x indsats
 • Langt mellem de store gevinster i bonusrunden

Konklusion

Underholdningsværdi
0 %
Grafik og lyd
0 %
Spilfunktioner og bonusspil
0 %