Banner for vBet
Banner for vBet

Madame Destiny

Sidst opdateret:

Hvis du tør, står Madame Destiny klar til at læse din hånd – og har du heldet med dig, kan hun afsløre en velstående fremtid for dig. Det foregår alt sammen i Madame Destiny Megaways, som er en Megaways-spilleautomat med mere end 200.000 måder at vinde på.

Læs med her i anmeldelsen af spillemaskinen fra Pragmatic Play og bliv klogere på, om den er noget for dig. Vi gennemgår blandt andet tilbagebetalingsprocent, maksgevinst og ekstrafunktioner, og præsenterer dig ligeledes for spillets gameplay og gevinsttabel. 

Spil Madame Destiny Megaways hos disse danske casinoer

Dansk favorit
Mange kampagner og tilbud
Tilbyder gratis spins
Bonus
1000 DKK
10x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Servudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk  Min. Indbetaling er 75 kr. Omsætningskrav x10, indenfor 60 dage på spillemaskiner. F.eks. indbetal 100 kr. omsæt 1.000 kr. og få 100 kr. Tilbuddet udbetales  i kontanter. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | r&v gælder | Spil ansvarligt

Mange kampagner og tilbud
Dansk licens
Stort spiludvalg
Bonus
1000 DKK
10x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Servudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk  Min. Indbetaling er 100 kr. Omsætningskrav x10, indenfor 60 dage på spillemaskiner. F.eks. indbetal 100 kr. omsæt 1.000 kr. og få 100 kr. Tilbuddet udbetales  i kontanter. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | r&v gælder | Spil ansvarligt

24/7 kundeservice
Tilbyder gratis spins
Indbetal med MobilePay
Bonus
1000 DKK
10x
Free spins
50
0x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling er 75 kr. Omsætningskrav x10, indenfor 60 dage på spillemaskiner. F.eks. indbetal 100 kr. omsæt 1.000 kr. og få 100 kr. Tilbuddet udbetales  i kontanter. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt

Bonus uden omsætningskrav
Tilbyder cashback
Tilbyder gratis spins
Free spins
50
0x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Servudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk  Min. Indbetaling er 100 kr. Indbetal 100kr, få 50 Spins på Book of Dead. Spin-værdi: 2kr. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | r&v gælder | Spil ansvarligt

Indbetal med MobilePay
24/7 kundeservice
Stort spiludvalg
Bonus
500 DKK
10x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.  Min. Indbetaling er 100 kr. Omsætningskrav x10, indenfor 60 dage på spillemaskiner. F.eks. indbetal 100 kr. omsæt 1.000 kr. og få 100 kr. Tilbuddet udbetales  i kontanter. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt

Tematik og grafik

Har du spillet den originale version af Madame Destiny, vil du hurtigt kunne genkende Madame Destiny Megaways. Tematikken og den grafiske stil er i overvejende grad den samme, om end der er blevet lavet nogle forbedringer. Først og fremmest er spillets opløsning blevet højere, så alt fremstår mere skarpt. Dertil har Pragmatic Play også formået at forstærke den mystiske og måske lidt uhyggelige stemning.

Helt grundlæggende tager spillet udgangspunkt i håndlæseren, Madame Destiny. Hun har en lille hestevogn med lygter på hver side og røde gardiner, der kan trækkes fra, når hun har lukket. Men når du spiller, er der naturligvis åbent for hånlæsningerne og gardinerne er trukket fra.

Vognen holder parkeret i, hvad der mest af alt ligner en sigøjnerlejr i en mørk skov med døde træer – kun lyst op ad månelyset. Vi befinder os derfor i overlappet mellem det mystiske og uhyggelige, og hele den her stemning bliver underbygget af et meget passende musikalsk underlag.

Slot detaljer

 • Spiludvikler

  Pragmatic Play

 • Lancering

  28. januar 2021

 • Tema

  Megaways

 • Maksimal gevinst

  5000x

 • Antal hjul, rækker og betalingslinsjer

  6 + 1 hjul med 2 – 7 + 1 rækker og op til 200.704 betalingslinjer

 • RTP

  96,56%-96,67%

 • Volatilitet

  Høj

 • Minimumsindsats

  1 kr. per spin

 • Maksimumsindsats

  625 kr. per spin

 • Spilfunktioner

  Wilds med multiplikatoreffekt, køb bonusrunde, forhøj indsats og øg vinderchancer, tumlegevinster

Sådan spiller du Madame Destiny Megaways

Når du åbner op for Madame Destiny Megaways, vil du straks bemærke, at det er en Megaways-automat. Den har nemlig en anderledes kombination af hjul og rækker, end man er vant til fra ”traditionelle” spilleautomater.

Helt konkret er der i alt 6 lodrette hjul, som kan vise alt mellem 2 og 7 rækker i et givent spin. Dertil kommer et syvende hjul med 4 kolonner på toppen af automaten, som spinner vandret, og dermed giver en ekstra række til hjul 2, 3, 4 og 5.

Denne opbygning og disse mekanismer medfører, at hvert spin vil have forskellige gevinstlinjer. Antallet kan du hele tiden følge i Megaways-boksen øverst til højre på automaten, og det kan nå helt op på 200.704 forskellige måder at vinde på.

Er man helt ny til Megaways-automater, kan dette tage lidt tid at vænne sig til. Men når først man har fanget princippet, er Madame Destiny Megaways nem at gå til. Det er bare at justere indsatsen og klikke på spin-knappen, så er man godt i gang.

Spillet er udstyret med tumlegevinster (også kaldet faldgevinster), hvilket vil sige, at vinder du i en given runde, vil de vindende symboler forsvinde fra hjulene og blive erstattet af nye, som potentielt set kan udløse endnu en gevinst. Det giver en vis dynamik til spiloplevelse, om end ikke helt i samme grad, som vi har oplevet det i andre spil.

Det kan være værd at stifte bekendtskab med ekstrafunktionerne på venstre side af automatens hjul; forindsats og køb bonus. Disse vil vi gennemgå senere i anmeldelsen, men kan afsløre, at de kan øge dine vinderchancer.

Symboler og gevinster

Vi har i nedenstående tabel samlet en oversigt over de gevinstgivende symboler i Madame Destiny Megaways. Den maksimale gevinst man kan vinde med de ordinære symboler, er således 20 x indsatsen, hvilket absolut ikke er i den høje ende for spilleautomater.

Heldigvis kan tumlegevinster, bonusrunden, samt scatter- og wild-symboler medvirke til, at man alligevel kan vinde større gevinster.

Symbol2 på en gevinstlinje3 på en gevinstlinje4 på en gevinstlinje5 på en gevinstlinje6 på en gevinstlinje
Ugle1,00 x2,00 x4,00 x10,00 x20,00 x
Kat1,00 x2,00 x2,50 x3,75 x
Hjerteeliksir0,30 x0,50 x1,00 x2,00 x
Stearinlys0,30 x0,50 x0,80 x1,50 x
Tarotkort0,20 x0,40 x0,50 x1,25 x
A0,20 x0,40 x0,50 x1,25 x
K0,20 x0,40 x0,50 x1,00 x
Q0,10 x0,20 x0,40x 1,00 x
J0,10 x0,20 x0,40 x1,00 x
100,10 x0,20 x0,40x 1,00 x
Gevinsttabel for Madame Destiny Megaways.

Udover ovenstående har spilleautomaten også et wild-symbol, der viser Madame Destiny, samt et scatter-symbol, der viser en krystalkugle.

Indgår wild-symbolet i en gevinstlinje, vil gevinsten automatisk ganges med 2. Fremgår der 3 eller flere scatter-symboler, vil der automatisk blive udløst en bonusrunde og udbetalt en gevinst på mellem 5 x og 100 x indsatsen.

Maksgevinst på Madame Destiny Megaways

Den maksimale gevinst på Madame Destiny Megaways er 5.000 x din indsats. Spiller du for den højest mulige indsats, betyder det, at du potentielt set kan vinde 3.125.000 kroner på spilleautomaten.

RTP / Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten i Madame Destiny Megaways er 96,56 % i grundspillet, hvilket vil sige, at man i gennemsnit vil vinde 96,56 kroner per 100 kroner satset på lang sigt. Det er i forvejen et ganske fint niveau for en spilleautomats RTP, men det bliver bedre endnu.

Benytter du dig nemlig af muligheden for at købe adgang til en bonusrunde eller aktiverer du forindsats-funktionen for at øge dine vinderchancer, vil den gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent stige til 96,67 %.

Ekstrafunktioner

Som de fleste spilleautomater, har Madame Destiny Megaways en autospil-funktion. Det er bekvemt, men hvad der er særligt interessant, er muligheden for at vælge turbo- eller kvikspin, som lader dig springe animationer over og dermed spare meget ”spildtid”.

Dertil har spilleautomaten også to andre funktioner, som vi efterhånden kender ret godt, når det kommer til spiludgivelser fra Pragmatic Play; forindsats-funktionen og muligheden for at købe sig til en bonusrunde.

Forindsats-funktion

Ved at benytte dig af forindsats-funktionen, kan du vælge at forhøje din indsats med 25 %. Til gengæld for at gøre dette, fordobler du sandsynligheden for at lande på nok scatter-symboler til at udløse en bonusrunde. Det sker ved, at der tilføjes flere scatter-symboler til hjulene, når funktionen er aktiv.

Køb bonsurunde

Har du ikke tålmodighed til at vente på at du lander på 3 eller flere scatter-symboler, kan du til hver en tid købe dig adgang til bonusrunden i Madame Destiny Megaways ved at betale 100 x den aktuelle indsats.

Gør du dette vil der igangsættes et spin, hvor der vil fremgå 3 scatter-symboler på automaten, og dermed aktiveres bonusrunden. Har du en forventning om at kunne vinde mere end 100 x din indsats, kan det være en attraktiv funktion at gøre brug af.

Bonusrunde

Bonusrunden i Madame Destiny Megaways aktiveres, hvis man lander på 3 eller flere scatter-symboler eller ved at købe sig til den for 100 x den aktuelle indsats. Før runden begynder vil man automatisk få en gevinst baseret på antallet af scatter-symboler, der udløser bonusrunde jævnfør nedenstående tabel:

Antal scatter-symbolerGevinst
35x
410x
520x
6100x
Oversigt over gevinster for scatter-symboler på Madame Destiny Megaways.

Herefter vil der blive åbnet et lykkehjul opdelt i to; den yderste del afgør multiplikatoreffekten for gevinster vundet i free spins runden, og den inderste afgør, hvor man gratis spins man tildeles. Man kan maksimalt modtage 12 gratis spins og opnå en multiplikatoreffekt på 25 x.

Når lykkehjulet er blevet drejet, vil de gratis spins automatisk blive gennemspillet af maskinen. Lander man på 3 eller flere scatter-symboler i løbet af bonusrunden, vil man igen kunne dreje lykkehjulet og både de nye gratis spins og den nye multiplikatoreffekt vil blive lagt til de eksisterende.

Under bonusrunden vil wild-symbolet fortsat være aktivt, og indgår det i en vindende gevinstlinje, vil det automatisk multiplicere gevinsten med 2. Det er altså for alvor i free spins runden, at man for alvor har mulighed for at vinde de store gevinster.

Fordele og ulemper

Pros

 • Mystisk og uhyggelig stemning som passer til tematikken.
 • Multiplikatoreffekt på op til 25 x i bonusrunder.
 • Spændende ekstrafunktioner.

Cons

 • Relativt lave gevinster i grundspil.

Konklusion

Underholdningsværdi
0 %
Grafik og lyd
0 %
Spilfunktioner og bonusspil
0 %