Banner for vBet
Banner for vBet

Gold Party

Sidst opdateret:

Har du en hang til irske spil med drilske Leprechauns og dertilhørende guldkrukker? Så er Gold Party givetvis en spilleautomat for dig; det er i hvert fald lige netop det, der er i hovedfokus i denne fælles udgivelse fra Pragmatic Play og Wild Streak Gaming.

Læs med her i anmeldelsen, hvor vi kigger nærmere på, hvad Gold Party er for en størrelse, og finder ud af, hvad spilleautomaten har at byde på. Her vil du blandt andet kunne blive klogere på spillets RTP, maksgevinst, bonusrunde og meget mere.

Spil Gold Party hos disse danske casinoer

Dansk favorit
Mange kampagner og tilbud
Tilbyder gratis spins
Bonus
1000 DKK
10x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Servudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk  Min. Indbetaling er 75 kr. Omsætningskrav x10, indenfor 60 dage på spillemaskiner. F.eks. indbetal 100 kr. omsæt 1.000 kr. og få 100 kr. Tilbuddet udbetales  i kontanter. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | r&v gælder | Spil ansvarligt

Mange kampagner og tilbud
Dansk licens
Stort spiludvalg
Bonus
1000 DKK
10x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Servudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk  Min. Indbetaling er 100 kr. Omsætningskrav x10, indenfor 60 dage på spillemaskiner. F.eks. indbetal 100 kr. omsæt 1.000 kr. og få 100 kr. Tilbuddet udbetales  i kontanter. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | r&v gælder | Spil ansvarligt

24/7 kundeservice
Tilbyder gratis spins
Indbetal med MobilePay
Bonus
1000 DKK
10x
Free spins
50
0x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling er 75 kr. Omsætningskrav x10, indenfor 60 dage på spillemaskiner. F.eks. indbetal 100 kr. omsæt 1.000 kr. og få 100 kr. Tilbuddet udbetales  i kontanter. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt

Bonus uden omsætningskrav
Tilbyder cashback
Tilbyder gratis spins
Free spins
50
0x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Servudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk  Min. Indbetaling er 100 kr. Indbetal 100kr, få 50 Spins på Book of Dead. Spin-værdi: 2kr. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | r&v gælder | Spil ansvarligt

Indbetal med MobilePay
24/7 kundeservice
Stort spiludvalg
Bonus
500 DKK
10x

Min. 18 år. Kun nye spillere.  Regler og vilkår gælder. Spill ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.  Min. Indbetaling er 100 kr. Omsætningskrav x10, indenfor 60 dage på spillemaskiner. F.eks. indbetal 100 kr. omsæt 1.000 kr. og få 100 kr. Tilbuddet udbetales  i kontanter. Komplette vilkår.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | rofus.nu | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt

Tematik og grafik

Irland er blandt andet kendt for deres Leprechaun, som er en form for drillenisse iklædt grønt tøj og altid i besiddelse af en guldkrukke eller to. Det er lige præcis det tema, Pragmatic Play og Wild Streak Gaming gør brug af i Gold Party – og det er man ikke et sekund i tvivl om, når først der bliver fyret op for spilleautomaten.

Spillets billedikoner er nemlig som taget ud af en irks folkefortælling med Leprechaun-nisser, hestesko, feer og så videre. Automatens hjul er indrammet i guld, og baggrunden er en frodig og eventyrlig skov. Rent visuelt matcher spilleautomaten således ganske fint sit tema.

Underlægningsmusikken kunne sagtens blive spillet på en kro i Irland, hvor gæsterne var ved at gøre sig klar til en omgang folkedans. Tempoet og beatet kan være svært ikke at vippe foden i takt til, og det er med til at sætte stemningen.

Slot detaljer

 • Spiludvikler

  Pragmatic Play

 • Lancering

  20. januar 2022

 • Tema

  Irland

 • Maksimal gevinst

  5163x

 • Antal hjul, rækker og betalingslinsjer

  5 hjul med 3 rækker og 25 betalingslinjer

 • RTP

  96,50%

 • Volatilitet

  Høj

 • Minimumsindsats

  1,25 kr. per spin

 • Maksimumsindsats

  625 kr. per spin

 • Spilfunktioner

  Free spin bonus, kopi-hjul, re-spins, jackpots

Sådan spiller du Gold Party

Gold Party er i sit grundspil ganske enkelt at gå til. Du starter med at fastsætte din indsats per spin ved hjælp af ”+” og ”-”-knapperne på hver side af spin-knappen. Herefter handler det om at spinne hjulene, så du får 2 eller flere matchende symboler til at lande langs en af spilleautomatens 25 gevinstlinjer. Spillet læser linjerne fra venstre mod højre, og de matchende symboler skal starte på hjulet længst til venstre, før en gevinst udløses.

Formår du at få det første hjul til at lande således, at spillets bedst betalende symbol, der forestiller en Leprechaun, fremgår af alle 3 rækker, vil disse symboler automatisk blive kopieret til et eller flere af de øvrige hjul på automaten. Dermed kan du potentielt være heldig at få fuld plade og dermed aktiverer grundspillets maksgevinst på 100 x indsatsen.

Allerhelst skal du dog nå frem til bonusrunden, for det er nemlig her, at spillets store gevinster kan vindes. Som du hurtigt vil bemærke, har Gold Party nemlig fire jackpots, hvor den største svarer til 5.000 gange din indsats – og disse vindes i bonusrunden. Denne udløses ved at lande på 6 eller flere pengekrukker i ét spin eller ved at købe dig til aktiveringen for 100 gange din nuværende indsats.

Symboler og gevinster

Nedenfor har vi samlet en oversigt over samtlige gevinstgivende symboler på Gold Party-spilleautomaten. Her vil du kunne se, at den største gevinst på én gevinstlinje i grundspillet er 4 gange din indsats.

Symbol2 på en gevinstlinje3 på en gevinstlinje4 på en gevinstlinje5 på en gevinstlinje
Leprechaun (alf)0,20 x0,80 x1,60 x4,00 x
Enhjørning0,60 x1,00 x2,00 x
Hestesko0,40 x0,80 x1,20 x
Svampehus0,20 x0,60 x1,20 x
Harpe0,20 x0,6,0 x1,20 x
A0,20 x0,60 x1,00 x
K0,20 x0,60 x1,00 x
Q0,20 x0,40 x0,80 x
J0,20 x0,40 x0,80 x
100,20 x0,40 x0,60 x
90,20 x0,40 x0,60 x
Gevinsttabel for Gold Party.

Udover symbolerne angivet i gevinsttabellen, er Gold Party også udstyret med en række andre symboler:

 • Wild-symbolet, der forestiller et træ og fungerer som erstatning for alle spilleautomatens øvrige symboler med undtagelse af penge-symbolet.
 • Penge-symbolet, der forestiller en guldkrukke og som bruges til at udløse spillets bonusrunde.
 • Dobbelt-penge-symbolet, der forestiller to guldkrukker og som bruges til at udløse spillets bonusrunde hurtigere end det almindelige penge-symbol.
 • Multiplikator-symbolet, der forestiller en fe og som tilfældigt tildeler en multiplikatoreffekt til et penge-symbol i spilleautomatens bonusrunde.
 • Ekstra Spin-symbolet, der tildeler et ekstra spin i spilleautomatens bonusrunde.

Maksgevinst på Gold Party

Du kan maksimalt vinde 5.163 gange din indsats på Gold Party-spilleautomaten. Spiller du for den højest mulige indsats på 625 kroner per spin, svarer det til, at du med ét spin kan vinde 3.226.875 kroner.

Maksgevinsten kan kun opnås i spilleautomatens bonusrunde, da det er her, at du kan vinde Grand-jackpotten, der altid er fastsat til at være 5.000 x indsatsen. Kombineret med de øvrige gevinster, du kan hive med fra bonusrunden, kan du potentielt set nå op på 5.163 x indsatsen inden, at gevinsten udbetales og spillet nulstilles.

RTP / Tilbagebetalingsprocent

Gold Party har en RTP på 96,50 %, hvilket svarer til, at spilleautomaten i gennemsnit udbetaler 96,50 kroner for hver 100 kroner satset. Denne tilbagebetalingsprocent er udregnet på baggrund af millioner af spins, og du vil derfor på kort sigt kunne opleve både at vinde mere og mindre end satsen indikerer.

Denne tilbagebetalingsprocent er en smule over gennemsnittet for spilleautomater overordnet set, der befinder sig på cirka 96 %. Men det er altså ikke nok til at få Gold Party med på listen over spilleautomater med de højeste RTP’er.

Ekstrafunktioner

Udover spillets autospil-funktion, som du kan aktivere, hvis du har planer om at spille i længere tid, og helst vil være fri for at manuelt at igangsætte hvert eneste spin, så kan du også gøre brug af ”Køb bonus”-funktionen, når du spiller Gold Party.

Som det blev tidligere i anmeldelsen, og som navnet på funktionen antyder, får du her muligheden for at købe dig til spilleautomatens bonusrunde. Dette kan du til hver en tid gøre for 100 gange din aktuelle indsats; det vil sige, at er din indsats på 10 kroner, vil du kunne aktivere bonusrunden for 1.000 kroner.

Det kan være en meget fristende funktion at benytte – særligt for utålmodige sjæle. Men hvis du har planer om at gå derfra med overskud på kontoen, så skal du i sagens natur hente mere end 100 x hjem i gevinst – og det er ikke altid, at det kan lade sig gøre.

Bonusrunde

Udover at aktivere Gold Partys bonusrunde ved at købe sig til den, kan man også gøre det naturligt ved at lande på 6 eller flere penge-symboler i ét spin. Det kan enten være 6 enkeltstående penge-symboler, 3 dobbelt-penge-symboler eller en kombination. 

Når bonusrunden aktiveres, udvider spilleautomaten sig til fire automater med 5 hjul og 3 rækker hver især. På disse fordeles de udløsende penge-symboler tilfældigt, hvorefter bonusrundens 8 re-spins bliver afviklet automatisk.

Penge-symbolerne låses fast på automaterne, og det samme gør både multiplikator-symboler og ekstra spin-symboler. Alle andre symboler spinnes på ny indtil automaten enten er fyldt med klæbende symboler eller de tildelte spins er opbrugt.

Alle penge-symboler tildeles en værdi svarende til et tilfældigt beløb, når hjulene lander på dem. Den samlede sum af disse beløb tildeles du, når runden er slut. Dertil kan du udløse en af spillets fire jackpots, ved at fylde den tilhørende automat fuldt ud med penge-, multiplikator- eller ekstra spin-symboler.

De fire jackpots er:

 1. Grand Jackpot med en pulje svarende til 5.000 x din indsats
 2. Major Jackpot med en pulje svarende til 200 x din indsats
 3. Minor Jackpot med en pulje svarende til 50 x din indsats
 4. Mini Jackpot med en pulje svarende til 20 x din indsats

Fordele og ulemper

Pros

 • Vellykket tematik
 • ”Køb bonus”-funktion
 • Maksgevinst på 3.226.875 kroner

Cons

 • Små gevinster i grundspillet
 • Meget generisk spilleautomat

Konklusion

Underholdningsværdi
0 %
Grafik og lyd
0 %
Spilfunktioner og bonusspil
0 %