Banner for vBet
Banner for vBet

Cash Collect-funktionen fra Playtech

Sidst opdateret:
Playtech Cash Collect

I Danmark spiller vi for adskillige milliarder kroner på online casinoer hvert eneste år – og det er bare på et lille marked. Tallet er naturligvis meget større, når de internationale briller tages på. Derfor er det intet under, at spiludbydere gør hvad de kan for at vinde kampen om spillernes gunst.

Der er flere måder, hvorpå de kan gøre dette. Spillemaskiner kan få flottere grafik, bedre musik og lydeffekter, mere underholdende og gribende historier – men måske mest afgørende er ekstrafunktionerne. For det er nemlig dem, der for alvor kan være med til at gøre en spilleautomat mere underholdende end konkurrenterne.

En af disse ekstrafunktioner er Cash Collect, som er lavet af Playtech – og vi ser den efterhånden i flere spiludgivelser. Derfor får du her en gennemgang af, hvordan funktionen virker, samt hvilke spilleautomater, der er udstyret med den.

Sådan fungerer Cash Collect-funktionen

Cash Collect-funktionen fra Playtech er i bund og grund ganske enkel. Når du spiller en spilleautomat, hvori funktionen er integreret, skal du holde øje med bonussymbolerne. De kan se ud på tre forskellige måder:

  1. Cash-symboler: Symboler med et beløb (f.eks. 5,00 eller 50,00)
  2. Jackpot-symboler: Symboler med en farvet diamant svarende til spillets jackpots
  3. Free spins-symboler: Symboler med et + efterfulgt af et tal (f.eks. +3)

Hvis du i samme spin lander både på en eller flere af ovenstående symboler og på Cash Collect-symboler (et symbol, hvor der står CA$H COLLECT), vil bonussymbolerne blive udløst på følgende måde:

  1. Cash-symbolerne udbetaler en gevinst svarende til summen af beløbene, der fremgår af hjulene på automaten.
  2. Jackpot-symbolerne udbetaler den jackpot, som jackpot-symbolet tilhører.
  3. Free spins-symboler aktiverer en bonusrunde med summen af free spins, der fremgår af hjulene på automaten.

Som du nok kan forestille dig, er Cash Collect-funktionen fra Playtech med til at øge underholdningsværdien og spændingen ved spilleautomater. I hvert fald kan den rette kombination af symboler hurtigt resultere i ganske attraktive gevinster.

Slots med Cash Collect

Det er i skrivende stund kun Playtech, der har udviklet Cash Collect slots. Det vil sige, at de ikke har valgt at sælge bonusfunktionen på licens til andre spiludviklere, som Big Time Gaming eksempelvis har gjort det med Megaways-funktionen.

Derfor er antallet af Cash Collect spilleautomater også begrænset. Vi har nedenfor samlet en liste over de tre spilleautomater, der i øjeblikket benytter sig af funktionen:

  • Sahara Riches Cash Collect
  • Silver Bullet Bandit: Cash Collect
  • Atlantis: Cash Collect

Sahara Riches: Cash Collect

Sahra Riches var den første spilleautomat, der udkom med Cash Collect-funktionen. Den blev hurtigt et hit blandt mange spillere, og er fortsat blandt de mest populære slots herhjemme, selvom det efterhånden er et stykke tid siden udgivelsen.

Som navnet indikerer, bliver du taget med ud i Sahara-ørkenen, hvor du med en tilsyneladende velhavende by i baggrunden går på jagt efter guldmønter og ædelstene. Det er nemlig lige netop disse, der skal til for at skrabe pæne gevinster sammen med Cash Collect-funktionen.

Silver Bullet Bandit: Cash Collect

I Silver Bullet Bandit: Cash Collect bliver vi igen præsenteret for Playtechs populære bonusfunktion. Vi har lagt Sahara-ørkenen bag os, og er nu i stedet taget ud på den nordamerikanske prærie, hvor vi i stedet er på jagt efter røverkoster som lovløse banditter.

Symbolerne fra Cash Collect-funktionen er genkendelige, men tilpasset temaet – præcis ligesom det gør sig gældende for både musikken og lydeffekterne. Så på trods af, at grundelementerne er de samme, gør Silver Bullet Bandit: Cash Collect sit for at fremstå som en unik spilleautomat.

Atlantis: Cash Collect

Er du hverken til ørken eller prærie, så er Atlantis: Cash Collect givetvis noget for dig. Her får du nemlig fornøjelsen af at spille med den smukke by i baggrunden langt fra banditter med pistoler og skorpioner i ørkenen.

Cash Collect-funktionen fungerer præcis som i de øvrige slots, og derfor er det ikke umuligt at finde ligheder. Men Playtech er endnu engang kommet ganske fornuftigt i mål med tematikken, så man sidder med fornemmelsen af, at man spiller en ny automat.