18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Energetik-BGU - FC Minsk: (AH: +0,5) 1

Match center
5. april 2020 kl. 13:00 - Fodbold, Hviderusland - Premier League
RCOP-BGU Stadium
4. apr. 2020 kl. 16:44 (Opdateret 5. apr. 2020 kl. 14:58) 04/04
169
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 65-0-35%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert: 2-0
888sport Spil nu hos 888sport
FC Minsk er førerholdet og det bedste mandskab af de to, men Zorka rider videre på deres vanvittige bølge fra efteråret og har vundet min tillid.
Det taler for
  • Zorka er i vanvittig form, og har nu samlet 23 point i de sidste ni ligakampe
  • FC Minsk har en vaklende defensiv, og blev i efterået kørt over med 6-1 af Zorka
  • FC Minsk vandt blot én af 15 udekampe i sidste sæson!
Hold øje med
  • FC Minsk er spiller for spiller et bedre hold end Zorka
  • FC Minsks offensiv har været knivskarp i de første to kampe
  • Zorka var på hælene senest mod Ruh Brest, men red stormen af.
Oddsmarked

Zorka er små underdogs med odds 3,00 hos bet365 som bedste odds. Krydset er i 3,40 på Cashpoint og bwin, mens Danske Spil har 2,40 på udesejren.

Der er topbrag i den hviderussiske liga, når førende FC Minsk møder nummer to, højtflyvende Zorka, der kun med nød og næppe overlevede i sidste sæson.

Hviderusland får i øjeblikket masser af kritik for ikke at have sat landets fodboldliga på pause, men hviderusserne er øjensynligt ligeglade. I hvert fald spiller de lystigt videre i ligaen, der følger kalenderåret, og derfor blot er nået til tredje runde.

Efter de første to runder fører FC Minsk, der i sidste sæson blev nummer ni, an med maksimumpoint, samme antal som nummer to, Zorka, der blev nummer 12 i sidste sæson. Zorka var længe dømt til nedrykning, men 17 point i de sidste syv runder af sidste sæson reddede mandskabet.

Nu er Zorka så på 23 point i ni kampe, en helt vanvittigt høst for mandskabet, der spiller for spiller ikke har den store kvalitet. Men holdet rykkede sammen i nedrykningskampen, og den forrygende redning lever man stadig højt på.

Zorka åbnede sæsonen med en overraskende 3-1-sejr over vicemestrene BATE. I den kamp havde BATE bolden klart mest, men Zorka skabte flest chancer, og vandt faktisk skudstatistikken 13-11.

I anden kamp slog Zorka, igen som odds-mæssige underdogs, Ruh Brest, denne gang med 1-0. I den kamp var Zorka igen mindstpå bolden, men modsat kampen mod BATE, skabte holdet ikke megeget. Ruh Brest vandt skudstatistikken solide 17-4, men Zorkas mål i anden halvleg blev altså afgøende.

FC Minsk åbnede med et lokalbrag mod Dinamo Minsk, sidste sæsons firer i ligaen. I det opgør var FC mindst på bolden, men mest i den skabende rolle med 11-7 i skudstatistik, heraf 10-3 i skud på mål. FC var ved pausen foran imponerende 3-0, men Dinamo fik i det sidste kvarter af kampen reduceret to gange.

Anden kamp var for FC’s vedkommende et udebaneopgør mod Belshina, der har tabt alle deres tre kampe i denne sæson. Her var FC mest på bolden, og skabte mest. Mest bemærkelsesværdigt var det faktisk, at en forholdsvis chancefattig kamp sluttede 3-1 til FC Minsk.

Kigger man historisk på det, var FC Minsk et af de hold, Zorka smadrede i deres gode periode i efteråret. Her vandt Zorka imponerende 6-1 på Minsks bane, mens det omvendte opgør sluttede 3-3.

Minsk er i min bog det stærkeste mandskab af de to, men Zorkas vilde stime kombineret med FC Minsks noget vaklende defensiv gør, at jeg går på point til hjemmeholdet. Værdien er i hvert fald at finde i den retning.

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback