18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Energetik-BGU - FK Gorodeya: Zorka over 5,5 hjørnespark

Match center
16. april 2020 kl. 16:30 - Fodbold, Hviderusland - Premier League
RCOP-BGU Stadium
15. apr. 2020 kl. 19:26 (Opdateret 16. apr. 2020 kl. 19:58) 15/04
116
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance: 55%
Betvalue: 101,20%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 6-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Zorka rider på en imponerende bølge, og de bør sidde ganske solidt på spillet mod Gorodeya. Det bør give hjemmeholdet en del hjørnespark.
Det taler for
  • Zorka spiller fin, offensiv fodbold hjemme, hvor de er kommet til en del hjørnespark
  • Gorodeya overlader gerne bolden til modstanderen, og står dybt på banen
  • Gorodeya har tilladt seks hjørnespark i snit pr. kamp hidtil
Hold øje med
  • Gorodeya holdt Zorka nede på få hjørnespark i sidste sæsons indbyrdes opgør
  • Zorka svinger stadig i præstationerne, og var eksempelvis spillet ned af Rukh Brest, trods sejren i den kamp
  • Gorodeya har set solide ude defensivt de seneste to kampe, hvor der ikke er lukket mål ind
Oddsmarked

Zorka er favoritter til odds 1,80 hos Cashpoint. bwin og bet365 har 3,60 på krydset,og samme bookmakere er med 4,75 bedst på udesejren.

Vi er allerede nået til femte runde i den fantastiske liga i Hviderusland. Vi skal have fat i opgøret mellem højtflyvende Zorka og FK Gorodeya, der er at finde midt i tabellen.

Zorka sluttede som bekendt sidste sæson på forrygende vis, da de via 17 point i syv kampe sikrede en nærmest sensationel redning. Man har redet videre på den bølge i denne sæson, hvor det er blevet til ni point i fire kampe, og dermed en øjeblikkelig andenplads.

Første pointtab kom senest, da Zorka tabte 2-0 ude til Torpedo, som dermed fører ligaen. Zorka var i den kamp godt med spillemæssigt, og vandt også chancestatistikken, men den skarphed, man ellers har vist i de første tre runder, manglede.

Nu gælder det så FK Gorodeya, der tabte sæsonens første to kampe uden at score, men siden har vundet to kampe uden at lukke mål ind. Gorodeya et et hold, der ikke har bolden meget, men i stedet spiller kynisk og ruller kontraer afsted med forholdsvis få folk, når de har muligheden.

Spillet her går på hjørnespark hvor jeg tror på, at Zorka får mindst seks. Lad os tage statistikken først, fra de første fire kampe

Zorka-hjørnespark: 6-5-3-7
Gorodeya-hjørnespark tilladt: 6-7-5-6

I kampen, hvor Zorka fik fem hjørnespark, var de tidligt foran, og spillede desuden de sidste 20 minutter med 10 mand.

I kampen hvor Zorka fik tre hjørnespark, var de spillet ned under græsset af Rukh Brest på udebane.

Zorka vil gerne have bolden, og kan godt tage styringen her, noget Gorodeya givetvis vil være fint tilfreds med. Det tilsiger en del spil på Gorodeyas banehalvdel, en del afslutninger og deraf affødt en del hjørnespark.

I sidste sæson mødtes holdene i oktober, hvor Gorodeya hjemme vandt 1-0. I den kamp vandt Gorodeya hjørnesparksstatistikken 4-3. Inden da spillede holdene 0-0 i starten af sæsonen på Zorkas bane, med 4-2 til Gorodeya i hjørnesparksstatistikken.

Zorka er et andet hold nu, et hold i medvind, og med de to spillestile sat over for hinanden tror jeg på, at seks hjørnespark nås.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback