18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Zoe Kruger - Suzan Lamens: 1

3. oktober 2021 kl. 10:00 - w25 - Pretoria - hardcourt
2. okt. 2021 kl. 23:12 (Opdateret 3. okt. 2021 kl. 14:29) 02/10
53
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Finale i Sydafrika

Chance (1-X-2): 51-0-49%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 2-1
Bet365 Spil nu hos Bet365

Det var drilske vindforhold der blev spillet under, som man også har set i de andre kampe i Sydafrika.

Lamens kommer ind til denne finale som det store navn, og har tidligere været i 2 hardcourt finaler i år, hvor stærkere navne end Kruger slog hende i tætte kampe. I dag var taktikken at lægge bolden tilbage og lade modstanderen lave fejlene, hvilket virkede. Dette er hendes 3 event i Sydafrika hvor hun kun overlevede 1 kamp begge gange. Hun kommer hertil efter titel på grus i Juli, og så en håndfuld grimme nederlag mod spillere hun ikke skal tabe til, så der skulle luft forandring til.

Lamens står for mig som en god spiller, der kan lidt det hele med serv, retur, og grundspil. Hun har dog stadigvæk udfald som så mange andre på dette niveau, men er helt sikkert en der kan slå alle på en god dag.

Kruger leverede fint i dag, og skal nu spille finale igen, efter hun tabte i Antalya på grus til Dinu. Hun er stadigvæk ung, og kunne være den med størst nerver, da denne turnering foregår det sted hun aller helst vil vinde.

Begge spillere var ved at smide 2 sæt efter at have en sikker føring, men stats mæssigt er Kruger kommet bedst ud af denne uge. Lamens lavede 0 esser og 8 dobbeltfejl, hvor Kruger lavede 3 esser og 2 dobbeltfejl, men også nogle svære forhold.

Lidt sjov spredning af odds hvor nogle har en lige kamp med ca. 1,85 på begge, eller Kruger som underdog til odds 2. Denne uge har stået i Kruger's tegn, så derfor mener jeg også hun kan komme igennem denne kamp på den rigtige side.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback