18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Zoe Kruger - Amina Anshba: 1

2. oktober 2021 kl. 10:00 - w25 - Pretoria - Hardcourt
2. okt. 2021 kl. 00:51 (Opdateret 2. okt. 2021 kl. 13:25) 02/10
55
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kruger skal på hjemmebane nedkæmpe stærk russer.

Chance (1-X-2): 50-0-50%
Betvalue: 101,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 2-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Ikke nok med Kruger er hjemme i Sydafrika, som hun sætter stor pris på, så er hun nu på endnu mere hjemmebane i sin skoleby.

Det var måske det der hjalp hende med at slå Andrianjafitrimo sikkert, der var sidste uges finalist, og favorit til at gå til tops i denne uge. Hun har hævet sit niveau yderligere i denne uge, og bliver svær at slå.

Kruger som er datter af en afdød Rugby legende, kom tilbage i år efter lang skade. Hun spillede nogle fine kampe og strøg i finalen i Tyrkiet på gruset, men fik tilbagefald ugen efter. Dette er nu hendes 3 event i Sydafrika, men da hun er slået tidligt i de 2 første, burde kroppen forhåbentlig holde til denne kamp, i den turnering der nok betyder mest for hende. 

Anshba som er et par år ældre er en bevist god grusspiller, men har ikke nogen meritter på hardcourt hvor hun er 9-5 i år. Hun har også selv slået fin modstand denne uge, efter på sin vis at have skuffet ugen forinden.

Jeg syntes de 2 spiller minder meget om hinanden spillemæssigt, syntes dog Anshba nogle gange kan være helt fraværende i egne servepartier, men er også en my bedre i returspil, trods denne uges stats taler for Kruger.

Kruger har ikke haft noget kontinuerligt kampforløb længe, ellers ville jeg have givet hende favorit værdigheden i dette opgør. Er spændt på at se hvad vej oddsene bevæger sig, men ligner at Kruger kunne ende højere inden kampstart, hvilket jeg kan syntes er positivt hvis det er den spiller man vælger at gå med.

God kamp.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback