18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Zhibek Kulambayeva - Rutuja Bhosale: 2

29. december 2021 kl. 05:00 - w25 - Navi Mumbai - hardcourt
29. dec. 2021 kl. 00:06 (Opdateret 29. dec. 2021 kl. 08:02) 29/12
14
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde i Indien.

Chance (1-X-2): 44-0-56%
Betvalue: 102,48%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert: 2-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Lidt spændende kamp som man skulle have været hurtigere ude med, da Kulambayeva startede ud som favorit her hvilket ikke vil være retfærdigt.

Jeg kan egentlig godt lide Kulambayeva og syntes hun har en spændende pakke. Hun server godt og har hurtige fødder, oven i det syntes jeg hun har et godt touch på bolden, men mangler stadigvæk lidt ekstra power i armene. Gruset har hun godt styr på og gode takter på indendørs hardcourt, hvor udendørs hardcourt stadigvæk er noget hun mangler at forbedre sig på. Overall er hun 31-40 på hardcourt igennem hendes tid, men havde dog glæden af at gå fra banen som vinder en enkelt kamp i sidste uge, som foregik i et andet event her i Indien. 

Bhosale havde lidt rust der skulle bankes af da hun startede op i Indien for 4 uger siden. Hun gik i semifinale i første event og tog titlen ved 2 event, men fulgte op med et skuffende nederlag mod lokal spiller i sidste uge. Hun har langt større erfaring og er selv overall 111-84 og har været igennem College tennis for nogle år siden. 

Selvom hun har større meritter end Kulambayeva er det ikke fordi jeg syntes hun er så meget bedre. Bhosale har dog nogle basale punkter hvor jeg syntes hun overstråler sin modstander. Jeg kan bedre lide Bhosale's serv og styrke i spillet når hun sætter sig igennem, hvor jeg til gengæld er mindre imponeret over hendes baghånd, uanset om det er et angrebsslag eller transportslag.

Det er ikke fordi de Indiske spillere har strålet her efter der er kommet internationale modstandere, det skal dog stadigvæk være en fordel at spille i hjemmelige rammer, og så er Bhosale trods alt en af de Indiske spillere med størst kvalitet. Jeg syntes dog hendes måned med opstarten og indlagt pause i single imellem 2 event, har virket som en gennemtænkt plan fra starten af. Hun burde i hvert fald komme ud med blod på tanden efter sidste uges skuffelse, og batterierne må være fuldt opladt igen hvilket der nok bliver brug for.

Markedet har været nedadgående og ligger fra odds 1,72-1,80 hvilket virker til at forsætte endnu. Forhåbentlig bliver 3 gang lykkens gang med Indiske spillere i disse uger.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback