18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Zbrojovka Brno - Zizkov: Draw no bet: 2

Match center
28. juni 2020 kl. 17:00 - Fodbold, Tjekkiet - FNL
28. jun. 2020 kl. 16:01 (Opdateret 28. jun. 2020 kl. 18:51) 28/06
11
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2): 62-22-16%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 4,88
Rigtig/forkert: 6-1
Bet365 Spil nu hos Bet365

FNL, 27. spillerunde

Opkomlingen kan overraske mod overmagten

I en række spilforslag her på siden har jeg gennem de seneste uger forsøgt at udnytte en tendens i markedet, der ofte gør favoritterne i FNL til større favoritter, end tilfældet er. Forslaget her er endnu et spil i denne serie, hvor markedsudviklingen på kampdagen nu betyder, at der er fin værdi at hente i Viktoria Zizkov, når de gæster oprykningskandidaterne fra Zbrojovka Brno. Hjemmeholdet er mildest talt frygtindgående på egen bane, men er til dette opgør decimeret af flere karantæner blandt holdets normale startere. Men hvor dette bør give udeholdet fine muligheder for at få point med hjem, har markedet dog presset prisen på hjemmeholdet yderligere ned. Dette væddemål går på at udnytte denne diskrepans.

Det taler for spillet

 • Om end værterne er noget nær suveræne på hjemmebane har Zbrojovka Brno før vist, at de ikke er usårlige mod rækkens øvrige tophold – heller ikke hjemme. To af deres 4 hjemmebanekampe denne sæson mod top 6-hold er endt uafgjort.
 • Samtidig ligner Brno et hold i en nedadgående formkurve trods resultaterne endnu går deres vej. I sidste runde var Brno var ikke bare dårligt spillende ude mod bundholdet fra Varnsdorf. Man så decideret dårlige ud og skal prise sig lykkelige over, at man kom derfra med alle 3 point i behold. I runden før dét var man mulehår fra at smide point hjemme mod midterholdet fra Chrudim.
 • Varnsdorf lykkedes rigtig godt med at forstyrre Brnos spil med et højt pres – noget som man kan forstille sig Viktoria Zizkov også vil forsøge. De har i hvert fald farten til det i spillertruppen. Samtidig er der ikke noget, der tyder på, at Brno ikke skulle jagte sejren og offensivt som normalt. Dét kan igen give gæsterne muligheden for hurtige omstillinger og for at udnytte farten på fløjene.
 • For at tilføje spot til skade har Brno hele 5 centrale fravær til dette opgør. Disse svækker dem defensivt såvel som offensivt. Pavel Eismann (VB, fast; 2 mål og 4 assists) og Jan Sedlak (DM, fast) er begge i karantæne, efter hver især at have hentet deres 4. gule kort i kampen mod Varnsdorf. Ude er også Adam Fousek (OFF, fast; 6 mål og 3 assists), der fik rødt kort i forrige runde og er blevet straffet med 3 spilledage. Mod Varnsdorf var betydningen af hans fravær tydelig at se. Endelig er Jakob Sural (HB, fast) ligeledes spærret, mens Jakub Přichystal (ANG, fast; 8 mål og 5 assists) er skadet.
 • Viktoria Zizkov har ikke bare været én af sæsonens helt store positive overraskelser i FNL, men også én af genopstartens, hvor man har spillet sig helt ind i kampen om oprykning. Om end resultaterne stadig har til gode at manifestere sig på udebane, har gæsterne gennem sæsonen vist sig som et hold, der ikke bare kan udfordre, men også besejre på papiret bedre hold. Det omvendte opgør endte for eksempel 1-0.

Det skal du holde øje med

 • Spillet er i sagens natur et langskud. Sandsynligheden for gevinst er lille. Brno har endnu ikke tabt på hjemmebane denne sæson.
 • Viktoria Zizkov har tabt 3 af deres 4 hidtidige udekampe til hold fra top 6. Eneste sejr en snæver 1-0-sejr ude mod et på daværende tidspunkt skidtkørende Jihlava-mandskab i 24. spillerunde. Blot én uge tidligere havde man lidt et ydmygende udebanenederlag til Hradec Kralove på hele 0-5.
 • Zbrojovka Brno vil være topmotiverede kampen her. I toppen af tabellen er det tættere, end nogensinde før efter førerholdet fra Pardubice senest har lidt et par halvdumme og overraskende pointtab. Brno må have fået blod på tanden. De kan endog overhale Pardubice inden sidstnævntes kamp i morgen, mandag, og som sådan lægge maksimalt pres på i kampen om den direkte oprykningsplads. Samtidig har Brno ikke rigtig noget at tabe med 3 spillerunder og minimum 7 point ned til Dukla Praha på tredjepladsen. (Omvendt vil det ikke nødvendigvis være så skidt endda for gæsterne, hvis Brno går efter sejren og satser på at dominere kampen. Som allerede nævnt har Viktoria Zizkov masser af fart på kanterne og i angrebet og kan udnytte omstillinger samt rummet efterladt bag en højtliggende bagkæde.)
 • Viktoria Zizkov er langt fra det bedste udebanehold med hele 6 udebanenederlag for sæsonen.
 • Tilsvarende opgør sidste sæson blev til en 6-0-sejr til Brno.

Trupnyt

Zbrojovka Brno: Foruden de ovenfornævnte har hjemmeholdet et par langtidsskader, der for en god ordens skyld også skal nævnes – også selvom jeg ikke mener, de er af synderlig betydning for spillet. Det drejer sig om Lukas Krystufek (CF, fast; ude siden oktober), Juraj Kotula (HB, backup; uden siden maj) og Jan Pazler (ANG, rotation; ude siden marts).

Viktoria Zizkov: Gæsterne døjer tilsyneladende kun med længerevarende skader. Marik Oplustil (CF, fast), Josef Bazal (HF, fast) og Luis Gil (OFF, fast) har alle været ude i en længere periode og manglede også i torsdagens kamp. Dersom disse afsavn alt i alt er markante, er det ikke noget, som Viktoria Zizkov ikke har været tvunget til og vist sig i stand til at løse. Gæsterne har ingen karantæner.

Markedet og oddsudviklingen

Hjemmeholdet var ved spilåbning en tand overvurderede i mine øjne, men oddssætningen var generelt spot on. Kampen virkede på papiret så godt som umulig at finde værdi i. Efter derpå at have ligget i bero indtil søndag morgen, har markedet nu forrykket sig i Brnos retning, hvilket nu har resulteret i god værdi på underdogen. Både X’et, det rene 2-tal såvel som X2 og 2, AH +1 er interessante foruden varianten, som jeg her går med i håbet om, at gæsterne ikke bare kan tage point, men fuldende overraskelsen.

Kilder

soccerstats, soccerway, fnliga.cz, transfermarkt samt holdenes respektive hjemmesider.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback