18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Yuriko Lily Miyazaki - Chanelle Van Nguyen: Resultat:1-2

9. oktober 2021 kl. 21:30 - w60 - Las Vegas - Hardcourt
9. okt. 2021 kl. 20:46 (Opdateret 10. okt. 2021 kl. 08:48) 09/10
13
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Semifinale i w60 Las Vegas

Chance: 13%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 7,69
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

2 spillere med rødder i College tennis, støder sammen i en kamp der kunne blive tættere end oddset antyder.

Miyazaki træder ind som forholdsvis stor favorit, med 2 vundne hardcourt titler fra Egypten i år, og 31-8 på underlaget. Hun har været igennem 2 hårde kampe, og, har knap brugt 5 timer på banen her, så i et evt. 3 sæt kunne batteriet være fladt. Hun har tabt begge 1 sæt, og har måtte kæmpe sig tilbage. I sidste kamp mod Hewitt lavede hun 12 dobbeltfejl, og var ikke god på 2 serven, så altid en spiller som giver muligheder. Hun kan dog være en hvirvelvind på banen med sin hurtige fødder og gode kontraspil. Hun har stadigvæk lidt ekstra cm, at give af, og kan have en fin serv når det spiller for hende.

Overraskelsen Nguyen som er M. McDonalds kæreste igennem mange år, og forhåbentlig har lært et par tricks af ham, har ikke spillet meget tennis. Dette er hendes 3 kontinuerlige event, og det er først nu rusten af banket af. Da hun tidligere var mere aktiv end nu, var hun en habil tennisspiller men hellere ikke mere end det, trods gode meritter fra College. Hun har lidt den samme force som modstanderen i dag, med hurtige fødder og kontraspil, hvor hun ligger større vægt på at placere bolden rigtigt end at give den en over nakken.

Teknisk er Nguyen en bedre server, men køre alligevel med lavere procenter end Miyazaki, men render dog ikke ind i samme antal dobbeltfejl. Hun var i sidste kamp bedre i returspillet, men var også dårligere til at redde breakbolde, hvilket er en god egenskab at have normalt. Hun har på papiret slået bedre modstandere ud end Miyazaki, og var overlegen i 3 sæt mod Kiick i går.

2 ens typer, Nguyen har en god tennisalder og må komme med god moral, så kan ikke se hvorfor hun ikke skulle have en chance for at tage denne i mål. Man må dog forvente at Miyazaki periodevis vil være kampstyrende, og dette vil nok mindst kaste et sæt af sig, hvorimod i 3 sæt vil jeg være spændt på om Miyazaki endnu en gang kan holde dampen oppe.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback