18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Yulia Putintseva - Rebecca Peterson: Resultat: 2-1

1. oktober 2021 kl. 13:30 - WTA - Nur Sultan - indendørs hardcourt
1. okt. 2021 kl. 00:50 (Opdateret 1. okt. 2021 kl. 15:37) 01/10
60
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Drabeligt møde mellem 2 som dystede i over 3 timer på grus tidligere i år.

Chance: 30%
Betvalue: 120,00%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Den kamp så jeg, med skiftende momentum igennem det meste af kampen. Sidste parti i 2 sæt var 17 bolde lang, og da hver bold tog ca. 1 minut, var det lidt for langtrukken efter min smag.

Putintseva kom ud af den kamp på den rigtige side, og alle forventninger er også på hun gør det igen. Hun spillede 2 tætte kampe i sidste uge i Tjekkiet, og har også været ude i relativ tætte kampe mod Lapko og Gasanova, hvilket ikke lige er navne man forbinder med med WTA turneringer. 

Putinsevas humør er en stor faktor, og syntes at hun for en gangs skyld lavede mindre udfald, trods at have tabt et sæt. Hun spiller nogenlunde og ikke mere, men er højst rangeret spiller tilbage og er på hjemmebane. Jeg syntes hun var et halv skridt bagud i mange af sine returneringer i dag, og her vil en modstander med større kvalitet få hende i problemer. Hun har en lækker slice der kommer konstant, men er også virkelig effektiv.

Peterson har i sine 4 kamp på indendørs over 2 uger været i tre 3 sæts kampe, kun en flad Diyas klarede hun i 2 sikrer. Jeg var lidt overrasket over den udgave hun er kommet ind til denne turnering, og virker som en der rigtig gerne vil det her. Hun har lidt mere power, og er også hurtig på fødderne, hvilket hun får brug for. Jeg føler dog ikke hun har den mentale styrke til at nedlægge Putintseva når tingene spidser til, men hun spiller bedre og kunne snildt vinde et sæt i denne kamp.

Hvis Putintseva ikke strammer op, så kan dette glide ud af hendes hænder. Hendes lidt legene tilgang til spillet indtil videre, kommer på en prøve idag.

h2h har de stødt sammen 4 gange men ingen på indendørs, det står 2-2 med Putintseva som den vindende part de i de sidste 2 møder.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback