18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Yulia Putintseva - Alison Van Uytvanck : Uytvanck vinder og over 22,5 partier.

2. oktober 2021 kl. 10:30
2. okt. 2021 kl. 00:09 (Opdateret 2. okt. 2021 kl. 13:25) 02/10
68
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Finale i Kasakhstan

Chance: 22%
Betvalue: 121,00%
Spilbar ned til odds: 4,55
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Der er ting der taler begge veje for denne kamp. Putintseva fører 4-0 h2h, med seneste kamp i AO i år, hvor det blev 2-1, men Uytvanck var ikke i nærheden af sejren.

Uytvanck kommer med det bedste spil og største meritter ind til denne kamp. Putintseva har spillet nogenlunde, men står alligevel i finalen i sit hjemland, og har haft en fin sensommer. Det er lidt en billig købt finale for begge, og går som udgangspunkt aldrig imod en hjemmebane spiller, men stoler på at Uytvanck har erfaringen fra dette underlag til at tage sin første sejr.

Uytvanck spillede langt fra en fejlfri kamp i dag, men var stærkest på de afgørende bolde, og holdte momentum til at sætte kampen på plads fra 2 sæts start. Hun kan perioder se ordinær ud, men har størstedel er tiden været utrolig aggressiv og klinisk spillende. Hun kørte med voldsomme procenter i returspil, og ligger hun bare et lille lag under, vil hun stadigvæk stå med gode kort mod Putintseva.

Putintseva lignede en som kørte en sikker 2-0 sejr hjem, hvor hun brød 2 gange i træk, trods Peterson havde 40-30 og 40-15 i de partier, efterfulgt af at Putintseva selv reddede breakbold. Men skæbnen var ved at vende kampen, og oppe 5-4 men nede 15-40 i eget serveparti, tog hun kampens sidste 4 bolde.

Putintseva spillede en kontrolleret passivstil, hvor hun smed dybe høje bolde frem, så hun kunne lave stopbolde, eller træde ind og blive agressiv hvis returen blev for kort fra Peterson. Samme taktik vil blive brugt mod Uytvanck, der skal finde en måde at nedbryde denne taktik. Uytvanck har dog som udgangspunkt ikke brug for fart fra modstanderen, for selv at blive farlig, men et nøglemoment i kampen.

Jeg forventer at Uytvanck's bedre spil bliver kvitteret med en titel, men det bliver ikke let, og Putintseva kan være en frusterende størrelse for alle. Ville egentlig gå med 2-1 til Uytvanck, da jeg forventer at Putintseva ikke går fra banen uden et sæt, men denne variant kunne holde ved 2 tætte sæt.

Putintseva's sidste og eneste finale på underlaget i WTA regi, var for 4 år siden i Rusland hvor hun tabte. Seneste titel ligger 10 år tilbage på itf niveau over Svitolina. Uytvanck har selv 4 titler ud af 4 mulige i WTA, den seneste tilbage i 2019.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback