18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Yue Yuan - Paula Ormaechea : Yuan vinder uden at afgive sæt: Nej

9. januar 2022 kl. 01:00 - w60 - Traraglon - Hardcourt
8. jan. 2022 kl. 23:32 (Opdateret 9. jan. 2022 kl. 06:00) 08/01
35
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Finale i Australien.

Chance: 42%
Betvalue: 110,04%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Irriterende at skulle gå mod Yuan som jeg er begyndt at beundre, men oddset er stukket lidt af så jeg syntes der er stor værdi på Ormaechea.

Vickery trak sig inden afslutningen mod Yuan i går, men havde på det tidspunkt tabt kampen. Yuan skulle dog grave dybt i første sæt, og var god/heldig med at få den trukket hjem. Yuan's førsteserver er mere end giftige, et mønster jeg syntes kommer med mange kinesiske spillere for tiden. Udover dette er hun ikke ny på touren, men kører bare med voldsomt medvind for tiden, så mere interessant hvad modstanderen kommer med.

Ormaechea er en fuldblods grus spiller, som har været på touren lige så lang tid jeg kan huske. Vi skal 10-8 år tilbage før hun sidst lavede noget spændende på hardcourt, hvilket fandt sted skiftevis i USA og Australien, så måske ikke så underligt hun lige popper op for en stund igen. Selvom seneste hardcourt titel ligger 12 år tilbage, har hun vundet en håndfuld grus titler og har stået i mange finaler før.

Ormaechea har været overraskende godt servende i denne uge, og derfor kan hun byde Yuan op til dans her. Nara, Volynets og Bektas er fine spillere som hun har slået i 2 sæt, uden hun på noget tidspunkt har måtte kæmpe sig ud af problemer. Jeg forventer Yuan presser hende hårdt i egen serv, så nøglen bliver hvordan hun får fat i Yuan's serv, som momentvis så skrøbelig ud i går.

Det er en finale og bolden er rund som man siger, så ser det ikke som en umulighed for at Ormaechea kan få overtaget i perioder af kampen.

Bet365 er i forvejen 2 lag over andre for den direkte sejr, men syntes 2,62 er godt betalt for et mistet sæt til Yuan i denne dyst.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback