18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Yue Yuan - Anastasia Kulikova: 1

19. november 2021 kl. 17:00 - w25 - Petange - indendørs hardcourt
19. nov. 2021 kl. 16:48 (Opdateret 19. nov. 2021 kl. 19:20) 19/11
5
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kvarfinale i Luxembourg

Chance (1-X-2): 40-0-60%
Betvalue: 105,20%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert: 2-1
Unibet Spil nu hos Unibet

Finske Kulikova er en hvirvelvind. 50-17 i år på det blå underlag, og er gradvist begyndt at berøre turneringer af større kaliber end w15, hvor mange er hende kampe er fra. Overgangen har været fin for hende, og hun har også et spil som kan vinde over alle. Man kan godt trække paralleller til danske Helmi, som også oplever stor succes for tiden. 

Kulikova har voldsomme meritter på indendørs med en stribe titler fra Norden. Hun har en stor kraft i sine slag, og kan køre de perioder hvor alle point går til hende. Serven er stadigvæk en hæmsko for hende, og når der kommer styr på den og lidt på det mentale, vil hun buldre frem på ranglisten. Hun endte ud i en 3 sæts afgørelse mod Giuseppe, og hvis det er niveauet får hun det svært i dag. Hun har egentlig haft god tid til at få ladet sine batterier op.

Yuan har måtte ty til Europa og er 13-14 over all, hvilket er milevidt fra Kulikova. Hun har ikke den store berøring med indendørs fra touren, men har på det seneste fået et par kampe under bæltet. Det har ikke været fantastisk, men hun viser fremgang næsten for hver spillet kamp. At vinde klart over Salden er ikke det store resultat, med Salden's form i mente, men alligevel  begynder jeg mere at tro på hende nu. Hun kan være en stærk bryder, men serven skal gøre det for hende. Hun har faldet ind i nogen kampe hvor det er break frem og tilbage, det vil hun tabe på idag. 

Hnedes positive kamp med Salden, og Kulikova's slidsomme kamp mod Giuseppe gør, at jeg godt tror Yuan kan have noget at sige her.

Unibet ligger et pænt lag over andre spiller på markedet, hvor f.eks Bet365 er nede i 2,20 på Yuan.

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback