18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Young Ninjas - Lyngby Vikings: 2

24. april 2021 kl. 09:30 - LOOT.BET Season 9
24. apr. 2021 kl. 01:58 (Opdateret 25. apr. 2021 kl. 08:47) 24/04
51
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

LOOT.BET Season 9

Chance (1-2): 56-44%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn
LV kommer med tre friske sejre i bagagen. Der er fine navne på holdkortet, som har en masse at skulle fremvise, da flere spiller, for at få en kontrakt. YN er i fremragende form. Det hele går op i en højere enhed.
Det taler for
 • Selvom LV er mere eller mindre et 100% mix-hold, hvor kun to af spillerne er tilknyttet LV. Så har dette lineup, massere at spille for. Det helt "store" navn Anarkez skal vise, hvorfor hold skal sign ham. Hns og Fashr er højt topniveau, og burde derfor også være attraktiv, for mere hold. Alt dette burde være motivation nok for, at LV giver det bedste de har.
 • LV har et lineup, med bedre individualister. Anarkez, Hns og Fashr er alle, hvor hvis topniveauet rammes, er bedre individualister, end hvad YN kan komme op med. Det er samtidigt et hold, som trods alt har fået en del kampe sammen. De tre herre snitter flotte stats og fremviser fin form.
 • LV kan spille alle maps, de har de også som hold fremvist. Dust, Mirage og Inferno er de maps, hvor de to bans burde blive fundet. Nuke, Train, Vertigo og Overpass, som på dagen sagtens kan give LV en lille fordel. Men ellers maps, som kan gå begge veje. Procentmæssigt besidder LV en bedre map pool. Kigger vi på den seneste måned, så kan YN blive udfordret på maps, hvor niveauet ikke har ramt top.
 • De sidste fire kampe, som LV har haft har givet tre sejre i træk, og et enkelt nederlag. Har man set de fire kampe, så det tydeligt, at se LV tager dette seriøst. Der bliver ikke lallet og niveauet ser forholdsvis højt ud, både på den taktiske del og den indbyrdes forståelse.
 • YN er i fremragende form. Men dette er endnu meget unge spillere, hvor der ikke skal mange fejl til, at knække mentaliteten. YN sidste tre kampe, har budt på et hav af fejl, som resulterer, i tabte maps og kampe. Bundniveauet hos de unge ninjaer, er endnu bare alt for lavt. Fejl vil et rutineret LV straffe runde efter runde.
 • Trods LV har skiftet ud her og der. Så har LV de sidste mange mange uger, leveret en god omgang cs. Trods spillere har forladt og man har måtte få standins med. Så har gejsten ikke fejlet noget. Det yderst sjældent, at LV bliver kørt ud af serveren. Forventer faktisk en meget lige kamp her.
Hold øje med
 • Det er kun fire dage siden, at disse to lineups mødte hinanden. Det endte i en forholdsvis overbevisende 2-0 sejr til YN. Der er massere fra den kamp, som de med garanti tager med til kampen her.
 • YN er nok det hold, uden de helt store stjerner, som viser bedst form. YN ligger #50 i verden, som er deres bedste. Det et hold, i konstant udvikling. Der er ikke mange negative ting, at sætte på dette hold.
 • LV er kun et mix-hold. Det vil sige taktisk og teamplay, vil halte lidt efter. Det er ikke den store/dybe taktik bog, som er oppe. YN skal kunne udnytte dette, ved at have en plan A, B og C. Sidst de mødtes var LV efter hele kampen på den taktisk del. Hverken Ct- eller T siden fungerede for LV
 • YN har kun Dust2, som de ikke spiller. Derfra har de mange kampe på de forskellige maps. LV får ikke en nem veto.
 • YN er et godt kollektiv hold, hvor det individuelle niveau har hævet sig markant. Det et hold i positiv udvikling. Nilo, LNZ og Sapec er i form og vil blive afgørende. Deres fire-power kan på dagen matche LV. YN skal have et teamplay, som er et hak eller to bedre.
 • Det ikke mange udfald, som YN har de sidste mange uger. Sejre mod: Endpoint, Ence, Mad Lions og en helt lige kamp mod Skade. Alle de sejre løfter spillet 10-20%. Hver sejr giver bare moral til holdet. Rammer LV et YN i spillehumør, så bliver det svært fra start.
Oddsmarked

Bet365 2.37
Nordicbet 2.28
Betfair S - 2.37

Flere licensløse bookies har værdi

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback