18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Young Boys - FC Porto: Scorer i kampen: Roger Assalé

Match center
28. november 2019 kl. 18:55 - Fodbold, Europa - Europa League
Stade de Suisse Wankdorf
28. nov. 2019 kl. 13:22 (Opdateret 29. nov. 2019 kl. 13:41) 28/11
50
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance: 28%
Betvalue: 102,20%
Spilbar ned til odds: 3,57
Rigtig/forkert:
Betsafe Spil nu hos Betsafe

De schweiziske mestre fra Young Boys tager her imod vicemestrene fra Portugal. Sidstnævnte er piskede til at vinde, hvis de vil have skæbnen i egen hånd. Det kan give plads til et i forvejen godt og offensivt indstillet Young Boys-mandskab (som kan sikre sig avancement med en sejr). 

Roger Assalé er delt næsttopscorer for schweizerne i ligaen, men har også vist målnæsen i denne turnering. 

Derfor skal du spille den:

 • FC Porto kommer med al sandsynlighed til Bern for at vinde. Det er muligt, de lægger stille og roligt ud, men en sejr er påkrævet, hvis de selv skal kunne afgøre tingene i sidste spillerunde. Taber de, er de ude. 
 • Ovenstående passer meget godt det offensivt stærke hjemmehold, som næsten scorer efter behag i den hjemlige turnering. Her er det blevet til 38 mål i 15 kampe; heraf 23 mål i otte hjemmekampe. 
 • Det er ikke kun i den schweiziske Super League, at Bern-holdet formår at få nettet til at blafre. De har scoret i samtlige fire gruppekampe indtil nu. Seks mål er det blevet til, hvoraf fire af dem er scoret i to hjemmekampe. 
 • FC Porto har endnu ikke holdt nullet i de første fire gruppespilskampe. Seks mål har de lukket ind – begge deres udekampe (mod Rangers og Feyenoord) er tabt med 0-2. 
 • Schweizerne skal også helst vinde (vil sikre avancement), omend et kryds ikke er nogen katastrofe. Sidstnævnte kan dog betyde, at man i den sidste kamp er tvunget til at få point ude mod Rangers. Det er en meget tæt gruppe, og scenarierne er mange!
 • Roger Assalé, angriber, er delt intern næsttopscorer i ligaen. Det er blevet til fire mål i ti kampe. 
 • I dette gruppespil er det blevet til to mål i fire kampe: Begge er scoret på eget græs hjemme i den schweiziske hovedstad (mod Feyenoord og Rangers). 
 • Assalé kom på tavlen i weekendens 4-3-sejr ude mod FC Sion. 

Det skal du holde øje med:

 • FC Porto er muligvis ikke helt så stærke, som vi har set dem for blot få år siden, men det er stadig et meget stærkt hold. I den hjemlige liga, som vi skal huske på er stærkere end den schweiziske, har de kun lukket fem mål ind i 11 kampe. Der er dog et aber dabei her: Alle fem mål er indkasserede på udebane (seks kampe). 
 • Kampens betydning kan få holdene til at være mere afventende end normalt. Portugiserne ved, at hvis de taber, er de ude. 
 • Gæsterne kommer i noget nær stærkeste formation, mens hjemmeholdet har en del fravær. Her er dog tale om spillere, der har været ude i et godt stykke tid. 
 • Assalé har kun spillet 90 minutter i fire ud af ti Super League-kampe. I EL er det kun sket én ud af fire gange. I de andre kampe har han fået 66, 65 og 85 minutter. 
 • Assalé sparker formentlig ikke straffespark, men det er ikke helt utopi, at han får lov. Se nederst i analysen. 

Trupnyt:

Hjemmeholdet må undvære: 

Mohamed Camara (centerforsvar – reserve/ude siden sidste sæson)

Vincent Sierro (central/defensiv midtbane – fast – ude siden 25. september)

Sandro Lauper (forsvar/midtbane – ude siden 25. maj)

Gianluca Gaudino (midtbane – primært reserve – ude siden 3. november)

Miralem Sulejmani (venstre midtbane – fast/reserve – kun spillet to kampe i sæsonen)

Udeholdet må undvære:

Romário Baró (midtbane – fast/reserve – kun optrådt i syv kampe i sæsonen)

Bud på startopstillinger:

Young Boys (4-4-2):

Ballmoos; Janko, Sørensen, Zesiger, Garcia; Fassnacht, Lustenberger, Aebischer, Ngamaleu; Assalé, Nsamé

FC Porto (4-4-2):

D. Costa; Manafa, Pepe, Marcano, Telles; Corona, Díaz, Danilo, Otavinho; Marega, Tiquinho

Straffesparksskytter, Young Boys:

Det er en lidt speget sag, men som udgangspunkt regner jeg med, det er Jean-Pierre Nsamé, der sparker straffespark. Young Boys har fået tildelt syv straffespark i sæsonen (alle er omsat til mål). Nsamé har taget de fire af dem. Andre skytter har været: Guillaume Hoarau, Roger Assalé og Nicolas Moumi Ngamaleu. Kan man sin matematik, kan man regne ud, at disse tre spillere har fået lov én gang hver. 

Noget kunne tyde på, at Hoarau er førsteskytten, da hans straffesparksmål er sat ind, mens alle de andre potentielle skytter var på banen. Han er dog ikke længere fast mand i startopstillingen. Der er imidlertid den mulighed, at han bliver skiftet ind, og at Young Boys først får tildelt et straffespark herefter. Det var også tilfældet ved hans ene scoring fra 11-meter-pletten. 

Young Boys – Feyenoord (EL): 

Det er nu, det rigtig begynder at blive indviklet. Assalés ene straffesparksscoring kom, mens både Nsamé og Ngamaleu var på banen. Senere i samme kamp fik holdet tildelt endnu et. Her var det Nsamé, der fik lov. 

FC Porto – Young Boys (EL): 

Næste gang, de fik straffespark, var det atter Nsamé, der fik æren. Dette selvom Assalé var på banen. 

FC Luzern – Young Boys (Super League)

Dette var også tilfældet næste gang. Her var både Assalé og Ngamaleu på banen. 

Young Boys – FC Zürich (Super League)

Herefter kom en kamp, hvor Assalé var på banen, men den indskiftede Ngamaleu fik lov et eksekvere. Nsamé var på dette tidspunkt skiftet ud. 

Freienbach – Young Boys (Swiss Cup)

Ved det seneste straffespark var det så atter Nsamé, der fik lov. Her var Ngamaleu på banen. 

Min vurdering er, at Hoarau er først på listen, hvis han altså er på banen. Herefter kommer Jean-Pierre Nsamé med al sandsynlighed. Hvem der så er tredje- og fjerdeskytte står, som jeg ser det, mellem Roger Assalé og Ngamaleu. 

Se evt. også mit forslag på angrebskollega Jean-Pierre Nsamé som anytime goalscorer. 

 • Stort udvalg
 • Livebetting i toppen af markedet
 • Højt support-niveau

Kommentarer

Feedback