18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Young Boys - Atalanta: 2

Match center
23. november 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Stade de Suisse Wankdorf    Daniel Siebert
22. nov. 2021 kl. 08:51 (Opdateret 23. nov. 2021 kl. 22:54) 22/11
468
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 21-24-55%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 3-3
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Atalanta er favoritter og skal helst vinde hvis man skal videre fra gruppespillet. Young Boys har også forsat muligheder for at gå videre, og det bør betyde et åbent opgør, men hvor italienerne virker en tand stærkere og det dufter af tre point.
Det taler for
 • Atalanta har gjort det ganske fint igen i år i Champions League, og med kun to spillerunder tilbage af gruppespillet kan man selv afgøre tingene, og selvom opgøret spilles i Bern så bør man være en tand bedre end Young Boys.
 • Gæsterne fra Bergamo har kun tabt tre opgør indtil videre i sæsonen, og offensiven er begyndt at se skræmmende stærk ud igen, og man har scoret fjorten mål i de seneste fem kampe.
 • Schweizerne er ikke inde i den bedste stime i øjeblikket med kun en sejr i de seneste syv opgør man har spillet, og tre nederlag i de seneste fire opgør man har spillet.
 • Italienerne kommer til Schweiz i noget som ligner stærkeste opstilling, og vandt lørdagens hjemmekamp imod Spezia med 5-2.
 • Hjemmeholdet er svækket til opgøret da man må undvære første målmanden Von Ballmoss og Camara i midterforsvaret som begge er skadet, yderligere er vigtige Fassnacht tvivlsom på midtbanen, og sandsynligvis ude.
 • Atalantas hurtige og offensive spillestil er svært at lukke ned for, og det bør betyde at italienerne sandsynligvis skal komme frem til chancerne, og kan de skrue endnu mere op for tempoet så kan schweizerne få problemer med at følge med.
 • Young Boys fik ikke et ben til jorden i de to opgør mod spanske Villarreal, og jeg vil vurdere Atalanta til at være en tand bedre end Villarreal, og træner Gasperini er normalt dygtig til at sætte det rigtige matchup til disse opgør.
 • Det er værd at bide mærke i at Atalanta kun har tabt tre udekampe i hele 2021, og et bevis på at de gør det rigtig godt på udebane, og de tre nederlag har været imod Inter og Real Madrid i sidste sæson, og på Old Trafford for en måned siden.
Hold øje med
 • Young Boys har forsat muligheder for at gå videre både til kvalspillet i Champions League og tredjepladsen som giver adgang til Europa League i foråret.
 • Opgøret på Stade du Suisse spilles på kunstgræs og som er til hjemmeholdets fordel.
 • Atalanta er kendt for deres meget offensive spillestil, og som også giver muligheder i den anden ende af banen, og det kan Young Boys måske udnytte.
 • Italienerne har haft problemer med at holde nullet i de seneste opgør, og det har betydet at man har lukket otte mål ind i de seneste fem opgør man har spillet.
 • Atalanta spillede rigtig godt i begge opgør imod Manchester United med hvor man smed en 2-0 føring væk i England, og hjemme i Bergamo formåede man ikke at lukke opgøret efter spil og chancer.
Oddsmarked

Marathonber er i odds 1,92 på en Atalanta sejr tirsdag aften i Bern, mens Nordicbet og Danske Spil begge er i odds 1,90.

YOUNG BOYS: Schweizerne startede godt ud ved overraskende at besejre Manchester United 2-1 i første spillerunde i gruppespillet i Bern, men siden hen er det blevet til tre nederlag  i træk, og selvom man forsat matematisk både har mulighed for at slutte på andenpladsen og tredjepladsen så bliver det umiddelbart svært for Young Boys at gå videre i turneringen.

Man er normalt meget spillestyrende og dominerende i den hjemlige liga, og hvor man især hjemme på Stade de Suisse ikke giver meget væk, men tingene har ikke rigtigt fungeret på det seneste og hvor det kun er blevet til et point i de seneste fire opgør man har spillet, og kun en sejr i de seneste syv opgør.

Det ligner umiddelbart en vanskelig opgave man skal på tirsdag aften og imod et formstærkt mandskab som Atalanta, samtidigt med at man er ramt af et par vigtige skader. Første målmanden Van Ballmoos og Camara i midterforsvaret er begge meldt ude, og topscorer Fassnacht på midtbanen ser ud til ikke at blive klar, og det gør bestemt ikke tingene nemmere for træner David Wagner som skal rotere rundt på et par pladser.

Young Boys skal selvfølgelig ud og spille deres chance og især på hjemmebane, men med de fravær man har og de seneste to opgør mod spanske Villarreal og hvor man ikke fik et ben til jorden i begge opgør, så kan man komme i store problemer imod et offensivt stærkt mandskab som Atalanta, og som bestemt også er stærke fysisk.

Young Boys forventede startopstilling: 4-4-2: Faivre- Hefty, Burgy, Lauper, Garcia- Rieder, Aebischer, Sierro, Ngamaleu- Elia, Kanga.

Trupnyt: Van Ballmoos(fast) i målet er skadet og ude til opgøret, han har været skadet den seneste måned, Camara(fast) i midterforsvaret er skadet og ude, Fassnacht(fast) på midtbanen og topscorer ser ud til ikke at blive klar.

ATALANTA: Bergamo mandskabet kan selv afgøre om de skal spille sig videre til kval-opgørene til foråret om det er i Champions League eller Europa League, men skal man videre i Chammpions League er dette et must win opgør, og mod et mandskab som man bør kunne matche både fysisk og teknisk, og også selvom opgøret spilles på kunstgræs i Bern.

Efter lidt startproblemer med motoren har man fået gang i tingene igen, og Atalanta ligner igen det mandskab som vi kender med masser af mål, chancer, og flot offensivt fodbold og mandskabet som viser stor styrke over hele banen, man har scoret fjorten mål i de seneste fem opgør man har spillet, og man kommer til Schweiz i noget som ligner stærkeste opstilling.

Pointmæssigt har man høstet det man skulle indtil videre, selvom man selv var skyld i at det blev til et nederlag på Old Trafford og hvor en 2-0 føring blev smidt væk, og i opgøret hjemme i Bergamo formåede man ikke at lukke opgøret efter spil og chancer imod englænderne og hvor man måtte nøjes med 2-2.

Jeg forventer at man kommer til at se et offensivt Atalanta mandskab som skal ud og jagte de tre point fra start af, og som vil prøve at sætte sig på opgøret, og kan man få gang i noget af det samme som man så i begge opgør imod Manchester United, og krydret med at man udnytter de chancer som man nok skal komme frem til, så bør man have gode muligheder for at tag tre point med hjem fra opgøret.

Atalantas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Musso-Toloi, Demiral, Palomino- Zappacosta, De Roon, Freuler, Mæhle- Pasalic, Malinovskyi- Zapata.

Trupnyt: Der er tvivl omkring om Ilicic skal starte inde eller på bænken, Hateboer er forsat skadet og har endnu ikke spillet i denne sæson.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, bscyb.ch, Tuttomercatoweb.com, sportmediaset.mediaset.it, atalanta.it, ecodibergamo.it, ilsussidiario.net

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback